Sådan får du fleksibilitet til at røre dine toes

Sådan får du fleksibilitet til at røre dine toes

At bøje i hofterne for at røre tæerne - uden at bøje knæene - tager høj fleksibilitet. Det er imidlertid ikke umuligt for den gennemsnitlige person. Med gentagen strækning på daglig basis kan du producere lange, magre ryg, hamstring og kalvemuskler, som er fleksible nok til at opnå en nem og behagelig tåre.

To typer tåduger

Du kan vælge at røre dine tæer mens du sidder eller står. At gøre det mens du sidder er generelt lettere end at stå, fordi du ikke har den ekstra byrde at balancere din krop mod tyngdekraften. Efter at have strækket din ryg, hamstrings og kalve, kan det være nyttigt for dig at øve på dine tæer mens du sidder ned først og derefter gradueres til en stående tåre. For at røre tæerne mens du sidder, skal du bare sætte dig ned med dine ben sammen og lige ud foran dig; Læn dig fremad så langt du kan, når du kommer til tæerne. At røre tæerne mens du står, stå sammen med dine ben sammen og dine knæ lige; Bøj langsomt til hofte og forsøg på at røre ved tæerne.

Strække dine kalve

Strek dine kalvemuskler ved at stå omkring 6 inches væk fra en robust mur. Sæt en fod fremad, læg tæerne og kuglen på din fod på væggen og efterlad hælen på gulvet. Skub din krop fremad, indtil du føler stretch i din kalv. Hvis du har problemer med at føle det, skal du bare scoot din hæl tættere på væggen omkring en tomme ad gangen, indtil du gør det. Hold strækningen i 10 sekunder. Gentag to gange flere gange, og skift derefter ben for at strække den anden kalv.

Strække dine hamstrings

Stret din hamstring ved at placere dit ben på et stykke robuste møbler eller udstyr, indtil din fod er på omkring hofte niveau. For komfort, kan du placere et rullet håndklæde mellem møblerne og din ankel. Langsomt bøje sig over og bringe din kind ned mod dit udstrakte lår. Du kan tage fat på dit ben for at hjælpe med at trække dig ned, men kun gå så langt som det er behageligt for dig. Hold denne strækning i 10 sekunder. Frigør strækningen og gentag den to gange på samme ben. Brug de samme trin, gentag processen på det modsatte ben.

Stret din ryg

For at strække dine rygmuskler, stå med dine fødder lige over skulderbredden fra hinanden. Grib din venstre albue med din højre hånd, og tag din højre albue med din venstre hånd. Bøj fremad så langt du kan, så du lader dine spænde arme hænge. Fokus ikke på at forsøge at røre tæerne, men bare arbejde på at strække ryggen ud. Hold strækningen i 10 sekunder og stå derefter op igen. Gentag strækningen to gange mere.

Del:
Kommentarer