Sådan får du finansiering til en professionel golf karriere

Sådan får du finansiering til en professionel golf karriere

At starte en karriere som professionel golfspiller kan være dyrt. I hold sport som fodbold og basketball, er du normalt udkastet af college og næsten umiddelbart modtage en underskrivelse bonus og kontrakt, der kunne være værd at millioner af dollars. Men i golf er der ikke en spiller udkast, og der er ingen signering bonusser eller lønninger. Spillere skal dække alle deres udgifter, normalt ved hjælp af sponsorer og investorer, indtil de begynder at vinde nok præmiepenge i turneringer for at få et godt liv. Det første skridt for spilleren er at høste nok penge til at starte sin karriere.

Start med at oprette et budget for at spille mindst en sæson på en professionel golftur. Du skal bruge mindst $ 45.000, ifølge golfwebstedet Pro Launch. Disse penge dækker rejseudgifter, turneringsgebyrer og tilknyttede udgifter. Dit førsteårsudgiftsbudget kunne være mere eller mindre afhængigt af antallet af turneringer, du indtaster, hvor de er placeret, og hvor mange rejsearrangementer du foretrækker.

Opret en investeringsprospekt. Dette dokument er en del af den præsentation, du foretager til potentielle investorer. Det skal indeholde et forsideblad, introduktionsbrev, dine golfhøjdepunkter og resultater, en detaljeret turneringsplan og forventet indkomst- og omkostningsbudget. Forslaget skal være yderst velskrevet uden fejl i grammatik eller matematik og skal være let at forstå.

Identificere potentielle investorer. Start med folk du kender, som venner og familie. Start en personlig hjemmeside for at tiltrække andre. Brug sociale netværk værktøjer som Facebook, Twitter og Linkedin til at opbygge et følgende, der kunne skabe yderligere leads.

Bestem, hvordan du vil tilbagebetale dine investorer. Hvis dit mål er at øge $ 50.000, overveje at finde 25 personer til at investere $ 2.000 hver. Eller find 10 for at investere $ 5.000 hver. Nogle kan forvente en økonomisk afkast; andre kan være glade for kun at være en del af din indre cirkel og at blive inviteret til turneringer, fester og andre arrangementer. Andre vil måske have en procentdel af præmiepenge, som du vinder - en almindelig praksis ifølge BusinessWeek magazine. Bladet sagde, at golflegenden Arnold Palmer startede sin karriere med finansiering fra kun én sponsor, der ikke ønskede noget monetært til gengæld. På den anden side rejste den tidligere golfspiller Roger Maltbie 18.000 dollars for at starte sin professionelle karriere i 1975 og til gengæld lovede han at vende halvdelen af ​​sine gevinster det første år til sine investorer. Prospektet du præsenterer til potentielle investorer bør ikke diskutere finansielt afkast. Håndter det gennem samtale, når du overvejer de potentielle investorers individuelle interesser.

Lav aftaler med dine potentielle investorer, og hæv de penge, du har brug for til at starte din professionelle karriere. Hvis fondrapporteringen mangler dit mål, skal du overveje at reducere dit omkostningsbudget. Eller overvej alternativer, såsom en ekstra runde præsentationer, et banklån eller brug dit kreditkort til det første års udgifter.

Del:
Kommentarer