Sådan får du et smil på smil

Sådan får du et smil på smil

Leder du efter et nemt, men overkommeligt alternativ til tandblegning? Et snap-on smil er støbt fra dine tænder og snaps enkelt over dine tænder for at give dig lyse hvide tænder med det samme. Dette kan være en god mulighed for folk, der har stærkt farvede tænder, at blegning ikke har kunnet kurere. Her er en trinvis vejledning om, hvordan du får et Snap-on smil.

Læs et par uafhængige anmeldelser for at afgøre, om et snap på finer passer til dig. Du kan læse reelle anmeldelser af kunder, der ikke er tilknyttet virksomheden på smilefacts samt backstage.

Løs eventuelle aktuelle problemer med dine tænder. Manglende tænder eller store chips vil dukke op i støbeprocessen. At få dine tænder, hvor du vil have dem, før hånden er vigtig, da dit smil på smil kastes direkte fra dine nuværende tænder.

Find en tandlæge i dit område, der er kvalificeret til at udføre proceduren. For at finde en tandlæge i dit område, skal du gå til snaponsmile og bruge deres "Find a Tentist" -funktion. Du kan søge efter stat eller søgeord.

Planlæg en aftale for din Snap on finer. Processen er ret hurtig, men nogle tandlæger er reserveret solid i flere måneder. Planlægning af en aftale i god tid er altid en god ide.

Gå til din aftale og få dit Snap on smile. Når du er færdig, skal du sørge for at gennemgå plejeinstruktionerne grundigt for at holde dit smil på smil i god stand.

Del:
Kommentarer