Sådan får du et Rugby Team sponsoreret

Sådan får du et Rugby Team sponsoreret

Rugby hold overlever og trives på sponsor penge. Hold bruger disse vitale midler til at købe uniformer, træningsmaterialer og spildag udstyr, leje spillebaner og betale dommere, blandt andre anvendelser. Før du leder efter en sponsor til dit rugbyhold, skal du bestemme, hvad du vil bruge pengene på, som f.eks. Spildagsuniformer. Identificer også, hvilken eksponering sponsoratet vil give et firma, såsom at have sit navn og logo på holdets trøjer.

Trin 1

Bestem hvad du kan tilbyde til gengæld for sponsorering. Ved at skrive et forslag til potentielle sponsorer skal du give sponsoren et klart afkast af sin investering. Hvis sponsorfondene f.eks. Betaler for nye holduniformer, kan du tilbyde at vise sponsorens navn og logo på tværs af trøjerne og på benet på shortsen.

Trin 2

Liste lokale, regionale og nationale virksomheder, som du tror kan være interesseret i at sponsorere dit rugbyholds uniform. Lav en liste over sportsforretninger, især dem, der lager rugbyudstyr og lokale virksomheder, der er baseret i dit rugbyholds hjemby eller by. Hvis dit rugbyhold er tilknyttet et kollegium, skal du overveje at kontakte alumni på kollegiet og anmode om sponsorering fra de virksomheder, som de arbejder for.

Trin 3

Udkast et lagerbrev, som du vil sende til virksomheder, der beder om sponsorering. Personliggør hvert brev med firmanavnet og navnet på den person, du kontakter. Fremhæv præcis, hvad du tilbyder i bytte for sponsoratet og medtage dine fulde kontaktoplysninger. Informer potentielle sponsorer om deres sponsors indvirkning, f.eks. Hvor mange tilskuere er i dit spil og enhver mediedækning, som dit hold modtager.

Trin 4

Udskriv de personlige breve, skriv dem, læg dem i konvolutter og mail dem.

Trin 5

Vent to uger før du kontakter alle potentielle sponsorer på din liste med et høfligt telefonopkald, der spørger, om de har modtaget dit brev.

Del:
Kommentarer