Sådan får du et recept til smertestillende

Sådan får du et recept til smertestillende

Som receptpligtige smertestillende midler bliver mere populære som misbrugsmedicin, bliver lægerne mere forsigtige med at ordinere dem. Selv om dette er godt for at reducere problemet, gør det lidt for at hjælpe dem, der har et legitimt medicinsk behov for stærk smertelindring. At få en recept er vanskeligere end den plejede at være, men de fleste læger kan fortælle forskellen mellem en person, der har brug for lægehjælp og en misbruger på udkig efter en hurtig løsning.

Prøv over-the-counter smertelindring. Hvis en regelmæssig dosis virker, behøver du ikke receptpligtig smertestillende medicin.

Optag din dosis. Hvis du skal tage en stor dosis over-the-counter smertestillende medicin for at føle dig bedre, skriv ned mængden. Dette kan hjælpe med at overbevise lægen om, at du har brug for noget stærkere.

Se din læge. Hvis over-the-counter smerte medicin ikke er nok, har du sandsynligvis brug for lægehjælp.

Forklar din smerte. Fortæl lægen, hvordan det føles, og hvor det kommer fra.

Fortæl historien. Hvis din smerte kommer fra en bestemt skade (sport eller arbejde) eller fra kronisk adfærd (almindelig for personer, der arbejder i samme fysiske stilling hver dag), skal du fortælle lægen. Dette hjælper legitimere din sag og vil forsikre lægen om, at du har et reelt behov for smertelindring. Hvis din skade er arbejdsrelateret, skal du medbringe ethvert papirarbejde, du måtte have indgivet til OSHA eller til en arbejdsmands erstatningskrav.

Hold et åbent sind. Din læge kan anbefale alternative former for smertelindring, såsom fysioterapi eller akupunktur.

Del:
Kommentarer