Sådan får du et kryds af en person

Sådan får du et kryds af en person

Tick ​​bites gør ikke ondt... og det er problemet. Nogle gange ved du ikke buggerne er der, indtil du opdager dem timer efter den lange vandretur i skoven eller stille picnic på engen. På det tidspunkt har de gravet sig ind i din hud for dybt for bare at pusse dem ud. Der er masser af rygter "remedier" til krydsfjernelse: neglelak, petroleumgel, selv at holde en flamme til tæsken (gør ikke det). Men alt du behøver er et par pincet og muligvis nogen til at hjælpe dig. Flåter kan bære Lyme sygdom, så fjernelse af dem så hurtigt som muligt er nøglen.

Brug dine pincet til at gribe tæsken så tæt på indgangen til huden som muligt.

Træk langsomt, forsigtigt og i støt bevægelse, indtil krydset fjernes. Skub ikke hurtigt eller prøv at vride tippen ud. Dette kan medføre, at dele af tippens hoved og mund forbliver i din krop.

Gem krydset ved at sætte det i en glasburk eller plastpose og forsegle tæt. Flåter kan bære både Lyme sygdom og Rocky Mountain Spotted Feber. Hvis du ønsker det, skal du tage afkrydsningsfeltet til dit lokale folkesundhedskontor for analyse og potentiel behandling.

Vask det bidte område grundigt med sæbe og skyll godt med vand.

Tips

Reducer sandsynligheden for krydsebitt ved at bære en langærmet skjorte og bukser under vandreture og tucking dine bukser i dine sokker eller støvler.

Del:
Kommentarer