Sådan får du et job som rundkortspige

Sådan får du et job som rundkortspige

Ringkort piger er øjet candy på boksning og kamp klub events. Bikini klædt eller leotard-pige cirkler cirkel lærred holder op kort, der angiver antallet af den kommende runde, mens atleter tager pauser i deres hjørner. I mange tilfælde skal du være 21 år for at søge denne form for beskæftigelse. At få et job som en rund kortpige er en simpel proces og er sikker på at få en praktisk ekstra indkomst - $ 60 til $ 100 per time.

Komme i form. Tilmeld dig et gym medlemskab eller køb træningsudstyr til træning hjemme. Tilstand hele din krop for at gøre det forførende og attraktivt. Dæk pletter med makeup. Påfør læbestift, øjenliner, øjenskygge, rødme, neglelak og solbrændsel for at øge din appel.

Lej en fotograf til at tage dine headshots, tre fjerdedele og hele kroppen skud. Skyd fotos af dit iført forskellige bikinier, badedragter, leotards og andet attraktivt slid. Kompilere de fineste billeder i en portefølje.

Sammenlægge et CV, herunder modellering, handling og / eller udførelse af arbejde. Bemærk eventuelle skønhedssider, hvor du modtog anerkendelse eller tildelte priser. Medtag referencer og personlige kontaktoplysninger på genoptagelsen.

Kontakt et modelleringsagentur som Right Cross Entertainment, som f.eks. Håndterer runde kortpiger og modeller. Indstil en aftale med agenturets repræsentanter. Præsentér din portefølje og genoptag. Stat dine professionelle mål er en potentiel rund kort pige. Spørg relevante spørgsmål, herunder spørgsmål vedrørende freelance og eksklusiv repræsentation, kommission og adgang og status for agenturet. Log med agenturet, hvis det opfylder dine ønsker og behov.

Gør din egen forskning. Log online for at søge kampspillere eller bokse og bekæmpe klubbegivenheder. Besøg webstedet for Barbarian Fight Club, for eksempel. Rul ned til bunden af ​​startsiden. Klik på fanen "Barbette Registration". Udfyld registreringsdatabladet med alle nødvendige personlige og modelleringsoplysninger. Anmod om en personinterview. Vedhæft dine mest attraktive billeder. Klik på fanen "Send".

Del:
Kommentarer