Sådan får du et Golf Handicap Card

Sådan får du et Golf Handicap Card

Et golf handicap kort bekræfter dit USGA (United States Golf Association) Handicap Index. Et handicap kort er nødvendigt for at spille i de fleste amatør golf og lokale turneringer. Handicap Index måler en golfspillers evne og niveauer spillereglerne mellem golfspillere med forskellige niveauer. USGA udvikler formlen og fastlægger procedurerne for beregning af handicapindekser. Den faktiske Handicap Index er beregnet gennem lokale golfforeninger licenseret af USGA. Den lokale golfforening udsteder derefter handicapkortene til deres medlemmer.

Deltag i en golfklub eller lokal golfforening licenseret af USGA. Du kan også starte en golfklub i stedet for at slutte sig til en eksisterende. Check med USGA for kravene til at starte en ny golfklub.

Indsend mindst fem golfscorer ved hjælp af papirarbejdet fra en medlemsklub i den lokale golfforening. Sørg for at alle runder spilles under USGA "Golfregler".

Efter den næste revisionsdato i dit område passerer, vil din lokale golfforening udstede dit handicapkort. For at finde ud af revisionsdatoer, skal du gå til //www.usga.org/playing/handicaps/understanding_handicap/handicap_revision_schedule.html.

Fortsæt med at skrive golf score. Efter at du har skrevet tyve point, bruger golfforeningen dine top ti differentierede scoringer til at beregne dit Handicap Index. Hvis din Handicap Index ændres, sender den lokale golfforening dig et nyt kort.

Få USGA kursus karakter og USGA slope rating for ethvert kursus du spiller, der ikke er din medlemsklub. Du kan normalt finde disse oplysninger på scorecardet fra kurset. Send denne score til din medlemsklub for at blive inkluderet i dit Handicap Index.

Del:
Kommentarer