Sådan får du en V-formet krop

Sådan får du en V-formet krop

Udtrykket "V-formet krop" refererer til din overkrop. Det er et mål for mange mænd - og nogle kvinder også - som begærer en torso med store brede skuldre og en stærk øvre ryg, der spænder til en slank talje. En V-formet krop er ikke kun attraktiv, men det kombinerer muskelstyrke med lavt kropsfedt - og lavt kropsfedt er godt for dit helbred. For at opnå en V-form, udfør styrketræning for din overkrop og cardio for at hjælpe med at trimme overskydende fedt fra din midtsektion.

Samlet plan

Den træningsmetode du bruger til at opnå en V-formet krop afhænger af dit startpunkt. Hvis du har lavt kropsfedt, men mangler muskeldefinition, skal du udøve dine skuldre og øvre ryg for at udvide den øverste del af din "V.". Hvis du allerede har en muskuløs overkrop, men har ekstra fedt omkring din mave, fokus på at tabe sig mens du fortsætter med at udføre skulder- og øvre ryg-øvelser, så du ikke mister muskelmasse. Hvis du er svag i begge områder, har du brug for en langsigtet plan, der kombinerer vægttab med styrketræning. Varm op med fem til 10 minutter lys cardio før alle dine træningsprogrammer. Gør otte til tolv gentagelser af hver styrketræning, ved hjælp af en vægtbelastning, som dækker dine muskler i slutningen af ​​sættet. Undgå at træne de samme muskler i på hinanden følgende dage.

Udvid dine skuldre

For at opbygge dine skuldre, mål dine fremre deltoide muskler foran dine skuldre, dine mediale deltoider oven på dine skuldre og din bageste deles i ryggen af ​​dine skuldre. Mål dine forreste delts med presserende øvelser som militærpressen. At lave militære presser står oprejst med en barbell foran dine skuldre og derefter udvide dine arme over hovedet. Hit dine mediale delts med dumbbell lateral raise eller barbell opretstående rækker. Udfør opretstående rækker ved at stå lige og holde en barbell foran dig med dine arme hængende ned og derefter løfte vægten lige op til din hage. Arbejd dine bageste deltoider med baguddelte rækker eller løft. For at gøre barbell bag-delt hævninger, hold vægten bag din ryg med dine arme forlænget nedad og derefter løfte baren så højt som din dåse, lige op langs din ryg.

Styr din ryg

For at udvide din øvre ryg skal du fokusere på at opbygge dine latissimus dorsi muskler ved hjælp af øvelser som pullups og lat pulldowns. For at udføre pullups, nå op og tag fat i en pullup bar med et håndtag over hånd, spred dine hænder bredere end skulderbredden fra hinanden, træk din hage over baren og sænk derefter langsomt til startpositionen. For at gøre pulldowns, skal du vedhæfte en lat bar til en høj-kabel maskine, greb stangen nær hver ende, sidde i maskinens sæde og træk stangen til brystet. Ret under kontrol til startposition.

Trim din talje

Skrumpe din talje med et totalvægtstabsprogram, fordi du ikke kan få øje på at reducere fedt fra din midsektion. Du skal forbrænde flere kalorier, end du dagligt bruger til at tabe sig. Spis en sund kost baseret på frugt, grøntsager, magre proteinkilder - såsom kylling, fisk og nødder - og fuldkornsprodukter. Udfør aerobe øvelser som jogging, svømning og cykelture for at forbrænde kalorier. Forøg din kalorieforbrænding ved at gøre intervaller, hvilket alternativt høj og lav intensitet aerob træning. Som du trimmer overskydende fedt, fast din abs med øvelser som crunches.

Del:
Kommentarer