Sådan får du en tand ud af en softballbat

Sådan får du en tand ud af en softballbat

At vælge en aluminium eller træfladder at ramme et baseball eller en softball har meget at gøre med, hvem der rammer bolden. For at blive brugt skal en aluminiumsfladte være fri for store buler og ufuldkommenheder. Når aluminium flagermus bliver dented, skal de løses. Meget som i auto reparation, kan en aluminiumsfladder dent fjernes med de rigtige værktøjer og udstyr.

Bore bunden af ​​flagermusen på hver buk og ding, som du vil fjerne fra din aluminiumsfladder. Sørg for, at du opretter det mindste mulige indgangspunkt for dækholderens indtrækningsskrue. Dette muliggør lettere lukning af hullerne, der er skabt under dent-pulling processen.

Sæt den U-formede dykkerudtræk, således at den indtrækbare skrue er centreret over borehullet i bunden af ​​bøsningen. Løsn den indtrækbare skrue, så skruen bliver fastgjort i hullet, der er skabt under boringen. Efterhånden som skruen sættes i tanden, vil den stramme. Når du ikke længere kan skrue skruen i hullet, skal du låse skruen på plads, så du kan begynde at fjerne dæmningen.

Drej håndtaget for at trække skruen tilbage op til toppen af ​​den U-formede dent-puller. Træk håndtaget langsomt, indtil du ser, at dækket bliver trukket ud af flagermus. Fordi det virker godt på bukser forårsaget af at ramme bolde, skal der kun bruges en begrænset mængde tryk for at fjerne mange af duftene i din aluminiumfladder.

Spot svejsede hullerne, der blev skabt for at trække duftene fra din aluminiumsfladder. Efter at have fyldt hullerne med svejsemateriale skal du lade kulen afkøle før slibning og polering. Slibning af flagermus vil fjerne pladesvejsningerne og endda ud over fladens overflade. Når du fjerner overskydende svejsning, tag dig tid til at få overfladen af ​​flagermuset til at virke som det gjorde, når det var nyt. Processen er tidskrævende, men hvis du vil fortsætte med at bruge din favorit aluminiumsfladder, skal du tage disse trin for at få det tilbage i spil.

Del:
Kommentarer