Sådan får du en Scab Off uden at forlade et ar

Sådan får du en Scab Off uden at forlade et ar

Den bedste måde at forhindre ar på er, før den udvikler sig. En scab kan virke som en form for beskyttelse, men det hjælper ikke sårets helbredelse. Scabs sænker helingsprocessen og fremmer ardannelse. Mens du ikke ønsker at vælge på scab, fordi det beskadiger nye celler, skal du fjerne det. Dette giver dig mulighed for at begynde at behandle såret på den rigtige måde.

Sug skurven i hydrogenperoxid. Hvor længe du behøver at suge skuret afhænger af, hvor tyk det er. Nogle scabs må muligvis blive gennemblødt i 5 minutter, ifølge Dr. Vincent L. Angeloni med Heartland Dermatology.

Gnid forsigtigt skurven med en bomuldspinne gennemblødt i hydrogenperoxid, indtil skitten fjernes.

Tør af området med en anden bomuldspinne.

Påfør antibakteriel salve på såret og dækk det med et bandage for at forhindre, at en ny skrubbe dannes på såret. Sår, der scab over, tager dobbelt så lang tid at helbrede som sår, der ikke gør det, ifølge Dr. Angeloni.

Hold såret fugtigt ved at anvende antibakteriel salve og holde det dækket, indtil ny hud vokser over såret. Efter den første uge kan du skifte til brug af vaseline, men hold såret dækket.

Massage såret med lotion i en cirkulær bevægelse i 30 sekunder flere gange om dagen, når ny hud er vokset over den. Dette vil nedbryde bindingen af ​​collagen og reducere enhver ardannelse. Specielt ar-reducerende lotion, såsom Mederm, kan anvendes i dette trin.

Påfør et specielt ar-behandlings kosmetikpude, der holder trykket på området for at hjælpe med at fladte eventuelle ar. Disse puder forhindrer kollagen i at gå over huden, når såret heler.

Tips

Beskyt sår og nye ar fra solen. UV-stråler forsinker helingsprocessen ved at stimulere melanocyt.

Advarsler

Gnid ikke vitamin E i arret. En University of Miami studie har vist, at dette hæmmer helbredelsen.

Del:
Kommentarer