Sådan får du en Rodeo Sponsor

Sådan får du en Rodeo Sponsor

Til den håbende rodeo-stjerne, der er nødt til at arbejde et fuldtidsjob mellem konkurrencer, er en irriterende og tidskrævende distraktion. Selv om amatørkonkurrencer har pengepræmier, er det generelt utilstrækkeligt at dække udgifterne til rejser, mad og logi. For at komme ind i professionelle rodeoer skal de aspirerende konkurrenter betale et årligt gebyr til Professional Rodeo Cowboys Association. Gebyret refunderes, hvis konkurrenten ikke vinder nok penge i løbet af året til at svare det. For at være konkurrencedygtig i den professionelle rodeo kredsløb, har en cowboy sponsorer - enkeltpersoner og virksomheder, der er ansvarlige for udgifterne til at rejse det regionale kredsløb og muligvis til de nationale finaler.

Deltag i amatørkonkurrencer så meget som muligt. Saml en scrapbog eller opsæt en webside for at dokumentere dine præstationer og gevinster. Medtag kommentarer fra jævnaldrende og dommere.

Ærligt evaluer din færdighed på din valgte begivenhed, som f.eks. Bronco busting, calf roping eller tyrefægtning, og studer din konkurrence i PRCA. Søg efter kammeraternes meninger med hensyn til dine styrker og svagheder. PRCA-medlemskab er en investering, der måske eller ikke kan betale sig. Gør det kun, når du har vurderet, at oddsene er til din fordel.

Søg efter støtte fra lokale virksomheder og fagfolk først. Brev, telefonopkald og personlige besøg er alle acceptable, men nogle kontorer er travlere end andre. Vis respekt ved at sende et brev med kopier af dine nyheder, efterfulgt af et telefonopkald en uge senere. Betal et personligt opkald til den potentielle sponsor efter en ekstra uge.

Find yderligere udsigter fra virksomheder, der annoncerer i nationale magasiner, der fejrer det amerikanske vesten, såsom cowboys og indianere, den amerikanske cowboy og indfødte folkeslag. Da disse virksomheder er mere vidtgående, kan du erstatte det personlige besøg med e-mail-anmodninger. Vedhæft scannede eller online rapporter om dine tidligere succeser.

Fremgangsmåde et talent agentur, hvis din rekord er imponerende. Din placering i PCRA er baseret på dine gevinster. Når du bevæger dig op i rankingen, vil et agentur finde dig en mere attraktiv investering. Agenturet vil igen markedsføre dig til større corporate sponsorer.

Tips

PRCA er ikke den eneste professionelle rodeo-organisation, men den er den dominerende gruppe for multievent cowboys og bærer de største punge. Hvis du ønsker at fokusere på tyrdrift, giver Professional Bull Riders organisationen endnu større pengepræmier. Den Indiske Rodeo Cowboy Association tjener dem, der ønsker at konkurrere blandt indianere, og Women's Professional Rodeo Association er den konkurrencemæssige gruppe for tønde racing.

Del:
Kommentarer