Sådan får du en krop som Holly Hunter

Sådan får du en krop som Holly Hunter

Hun kan have en Oscar, men Holly Hunter har også en fænomenal krop. Nu er vi heldige nok til at se hende flaunt det hver uge på sin egen tv-show. Med lidt indsats kan enhver få den samme type krop derhjemme.

Hold dig til en diæt høj i fedtfattige fødevarer og skære ned på junkfood. Selvom hun bruger meget tid på sættet, sørger skuespilleren altid for at spise så sundt som muligt.

Brug løbebåndet til at få din underkrop i form. Skuespilleren har tidligere brugt en personlig træner, der anbefaler, at hun bruger løbebåndet flere gange om ugen.

Gør styrketræning under brug af lette vægte. For at komme i form for sin rolle som Billie Jean King, fandt Hunter at lette vægte fik de bedste resultater.

Drej til Pilates mat for at få de tonede udseende muskler. Hunters træner viste også hende fordelene ved at bruge Pilates til at komme i bedre form.

Tilbring mindst fem dage, og prøv at træne i 1-2 timer i løbet af dine sessioner. Skuespilleren gør to timers sessioner, fem dage om ugen, når hun skal gøre sig klar til en rolle.

Arbejd med en personlig træner for at afgøre, hvad du har brug for. Hunters personlige træner hjalp hende med at finde de rigtige øvelser for at få de resultater, hun ønskede.

Del:
Kommentarer