Sådan får du en kostpille recept

Sådan får du en kostpille recept

Mange bruger diætpiller til at kontrollere deres appetitbehov, øge deres metabolisme, forbrænde fedt og for at forbedre vægttabprocessen. Der er en række diætpiller på markedet i dag, og det er vigtigt at vælge en passende diætpille, som bedst passer til dine behov og overordnede vægttabsmål. Nogle kostpiller er tilgængelige over-the-counter, mens andre diætpiller kun er tilgængelige på recept fra en læge. Der er et par ting, du skal gøre for at få en diætpilleforskrift fra din læge.

Planlæg en aftale med din læge. For at få en diætpilleforskrift skal du se din læge for en medicinsk evaluering. Din læge kan afgøre, om kostpiller er passende for dig, og han kan anbefale de bedste diætpiller, du skal tage.

Gå til din planlagte aftale og mød din læge. Din læge vil stille dig spørgsmål om din nuværende sundhedstilstand, medicin, du tager, og hun kan give dig en fysisk undersøgelse. Din læge stiller også spørgsmål til dine vægttabsmål og om du har taget kostholdspiller tidligere. Du skal besvare alle spørgsmål ærligt og være åben over eventuelle bekymringer, du måtte have om at tage kostpiller og om vægttabprocessen.

Forhør dig om de forskellige typer kostpiller. De fleste receptpligtige kostpiller er appetitundertrykkende midler, og de kommer i form af tabletter eller kapsler med forlænget frigivelse. De mest populære kostpiller er phentermin, Didrex, Tenuate, Mazanor, Adipex-P, Lonamin, Bontril og Merida. Den mest populære fedtabsorptionsinhibitor er Xenical.

Spørg om de potentielle bivirkninger for kostpiller. For eksempel består nogle diætpiller af diuretika eller stimulanter, som kan forårsage uregelmæssig puls, højt blodtryk, søvnproblemer og nervøsitet. Sørg for at spørge din læge om sværhedsgraden af ​​bivirkningerne og lære, hvilke kostpiller der har flere bivirkninger end andre gør.

Vælg en passende kostpille. Din læge vil hjælpe dig med at vælge den bedste kostpille, og han vil give dig detaljer som f.eks. Hvor ofte du skal tage piller og hvilken slags kost og motion du vil følge. Din læge vil også give dig en diætpilleforskrift, som du kan have fyldt på et lokalt apotek eller apotek.

Tips

Sørg for at følge de specifikke anvisninger og retningslinjer for kostpiller.

Advarsler

Folk kan blive afhængige af kostpiller.

Del:
Kommentarer