Sådan får du en indlejret Tick Out

Sådan får du en indlejret Tick Out

Flåter er en fare for mennesker og bør fjernes fra kroppen så fuldstændigt og hurtigt som muligt. Flåter bærer bakterier, der kan føre til Lyme sygdom (en farlig tæskebåret sygdom). For den uinitierede, gør-det-selv-krydsfjernelse kan gøre problemet værre. Hvis du fjerner en flig, der er indlejret i din hud alene, skal du være sikker på at fjerne arachnidet sikkert og fuldstændigt.

Gnid den kryds-indlejrede område med en bomuldskugle gennemblødt i gnidningsalkohol.

Grib fat med pincet. Sørg for at få fat i krydset så tæt på munden som muligt.

Træk kassen op og ud af huden. Undgå at klemme tæsken eller dreje pincetten, som du gør. Brug en langsom, konstant bevægelse for at fjerne markeringen.

Klip huden omkring fiksens hoved med fingrene. Mange gange kan du fjerne tippens krop, men hovedet forbliver indlejret i huden. Skraber huden, der indeholder tippens hoved ved hjælp af et steriliseret skalpæl- eller barberblad, eller brug en steriliseret nål til at grave under huden og fjern hovedet helt.

Daub området med antiseptisk når det er færdigt.

Tips

Hold krydset i en krukke og tag det til et lokalt laboratorium til analyse, hvis Lyme-sygdommen (en tæskebåren sygdom) er almindelig i dit område.

Advarsler

Brug ikke en tændt kamp eller fingrene for at fjerne markeringen. Varmen fra kampen kan få tæppet til at grive dybere under huden. Brug af fingrene kan fjerne kroppen, mens hovedet er indlejret i huden.

Del:
Kommentarer