Sådan får du en flad mave til mænd

Sådan får du en flad mave til mænd

Hvilken mand vil ikke have såkaldte "six pack" -muskler? Ud over at se godt ud, er en flad mave en indikator for generelt godt helbred. At bære ekstra vægt omkring midten er en risikofaktor for flere sygdomme, herunder hjertesygdomme og diabetes, og det kan gøre dig tilbøjelig til at få problemer tilbage. Mens det kræver en masse arbejde og disciplin, er det muligt for de fleste mænd at få og holde en flad mave.

Spis en sund, fedtfattig diæt. Du kan gøre alle de sidder og crunches du vil have, men hvis du spiser junkfood hele dagen, vil din mave aldrig blive flad. Nøglen er at spise masser af frugt og grøntsager og magre proteiner. Hold dig væk fra sukker og stivelsesholdige fødevarer som bagværk.

Træn hårdt mindst 4 dage om ugen. Du skal gøre kardio træning som løb, trappe klatring, svømning eller cykling for at brænde fedt. Brændende fedt er vigtigt at få og holde en flad mave, fordi mange mennesker har tendens til at opbevare fedt i deres abdominalområde. Øvelse hjælper også med at øge dit stofskifte, hvilket vil bidrage til at forbrænde fedt og kalorier, selv når du hviler.

Vægt toget to til tre gange om ugen. Dette kan omfatte øvelser, der er specifikt rettet mod dine abdominale muskler, såsom crunches, men det behøver ikke. Vægt træning hjælper med at tone muskler og brænde fedt. Og det hjælper også med at øge dit stofskifte.

Drik masser af vand. Du kan høre om vand som en kur - alt for mange problemer, men der er en sandhed til det ved at hjælpe mænd med at få en flad mave. For det første er jo mere hydratiseret du er, desto bedre vil din kropsprocesser virke, hvilket betyder, at hvis du vil have din stofskifte til at fungere ved højeste præstation, er det helt godt at være fuldt hydreret. Drikkevand hjælper også med at få dig til at føle dig fuld og reducerer mængden du spiser. Og hvis du drikker vand, betyder det, at du ikke drikker noget andet, der kan have tomme kalorier i det, såsom sodavand eller alkohol.

Del:
Kommentarer