Sådan får du en flad mave i 6 måneder derhjemme

Sådan får du en flad mave i 6 måneder derhjemme

En flad mave foretrækkes altid over en fedt og blød mave. Problemet med mavefedt er, at det stædigt stikker til kroppen og er udfordrende at slippe af med, især i hjemmet snarere end et motionsrum. Selvom det er svært, er det muligt at slippe af med mavefedt for at vise en smuk, flad mave over en seks måneders periode, når du træner hjemme.

Udarbejde en kostplan for at spise. Six Pack Abs Uncovered antyder at spise snacks eller måltider hver anden til tre timer for at holde blodsukkeret stabilt. Nøglen til at spise hvert par timer er at spise små måltider eller snacks og undgå junkfood snacks. Udskrivning af en kostplan gør det ikke kun lettere at spise hvert par timer, men forhindrer også overspisning. Planlæg sunde fødevarer som frugt og grøntsager til snacks og undgå fedtfattige fødevarer.

Drik vand. Hydrering er en vigtig faktor for et godt helbred, især når du træner. Motion forårsager sved eller sved, og resulterer i vandtab. At drikke mere vand vil afbalancere vandtabet fra træning.

Start hjerte træning. At forbrænde fedt på maven kræver brændende fedt over hele kroppen. Planlæg kardio træningsprogrammer for gradvist at blive hårdere i løbet af månederne. Start langsomt, som f.eks. Hurtig gang i en halv time hver dag og arbejde op for hård træning. Hver fjerde uge øges mængden af ​​tid eller intensiteten. For eksempel, start med en halv time på at gå en dag i en måned. Efter en måned, jog i 45 minutter om dagen. Udskift kardio øvelser for de bedste resultater.

Tilføj nogle muskel træning. I stedet for at fokusere kun på ab øvelser, arbejde på træning hele kroppen. Brændende fedt over hele kroppen og opbygning af muskler over hele kroppen er en nødvendig del af at få en flad mave. Gør nogle bicep krøller, crunches, sit-ups, push-ups og squats hver anden dag.

Del:
Kommentarer