Sådan får du en coaching-certificering

Sådan får du en coaching-certificering

Du har mulighed for at gøre en reel forskel i andres liv, når du vælger en karriere som coach. Du kan få en coaching certificering på en godkendt coaching skole uden en masse tid eller penge investeringer, i modsætning til andre allierede sundhed studerende, der praktiserer lignende færdigheder. Coaching er ikke et reguleret felt eller overvåget af et lokalt, regionalt eller nationalt organ. En global organisation fastsætter dog kvalitets- og integritetstærsklerne inden for coachingområdet og dets uddannelsesprogrammer.

Sådan får du en coaching-certificering

Konsulter en coaching skole akkrediteret af International Coaching Federation (ICF). ICF er en global organisation eller et regulerende organ, der sætter kvalitet og integritet af coaching feltet. Andre akkrediteringsagenturer har ikke den anerkendte anerkendelse som ICF, og andre organisationer er enten nye og uberegnede eller i bedste fald underordnede.

Bestem hvilken slags coaching karriere du ønsker. Lær om de andre filialer eller specialiteter inden for coaching. Hvert felt af coaching er specialiseret i en demografisk, såsom en liv coach, en karriere coach eller en executive coach. Selvom nogle af grundene til coaching kan være de samme, er de i det væsentlige forskellige.

Bestem hvilken skole der er bedst for dit coaching felt. Coaching skoler online er praktisk og økonomisk for nogle studerende. Dem, der tager klasser på lokale eller fjerne træningssteder, får mere praktisk erfaring, men det kan koste mere og sikre rimelig transport og indkvartering for dem, der deltager i arrangementer og workshops holdt ude af byen. Brug ressourceboksen for mere information om coaching-skoler.

Kontroller skolens legitimationsoplysninger. Ofte bliver eleverne ofre for diplom mill swindles. Organisationer, der udgør akkrediteringsorganer eller andre legitime institutioner, fortaber coachinginstituttets integritet sammen med andre fine industrier. Se ICFs akkrediteringswebsted for at få oplysninger om en bestemt coachingskole.

Vær sikker på at du opfylder forudsætningerne før du ansøger om skolen. Du kan få brug for en videregående uddannelse eller opfylde andre kriterier. Skolen kan også opkræve et ansøgningsgebyr, og hvis du ikke kvalificerer dig til trænerens træning, mister du de penge, der bruges på disse gebyrer. Tjek med hver skole for mere information.

Kontakt dit lokale samfundskollegium for træningsprogrammer. Nogle kurser kan forbedre kandidater eller fagfolk med efteruddannelse kreditter. Andre skoler tilbyder graduate programmer for dem, der er interesseret i en karriere som coach, i modsætning til en professionel i enhver industri med coaching færdigheder.

Udfyld dine kurser som krævet til din coachingsplan. Når du er uddannet fra en godkendt skole, har du legitimationsoplysninger og certificering fra et respektabelt akkrediteringsagentur.

Del:
Kommentarer