Sådan får du en 7 minutters mile

Sådan får du en 7 minutters mile

Kørsel er en effektiv måde at forbrænde kalorier, tabe sig og få muskeltoner. For at køre en 7 minutters mil skal begyndere arbejde langsomt for at opbygge udholdenhed og fart. Begyndende løbere bør bruge 30 minutter flere gange om ugen for at skabe udholdenhed. Når en begynderløber løber en afstand, bruges intervalltræning til at opnå fart for at arbejde op til en 7 minutters mil. Træningen kan finde sted udendørs, på et indendørs spor eller på en løbebånd.

Køb et støttende par løbesko. At vælge sko, der understøtter din krop under kørslen, reducerer risikoen for skade. Gennemgå dine muligheder med en sælger på en sportsartikler eller skohandel.

Opvarm ved at gå hurtigt i 5 minutter. Brug et ur eller stopur til at holde styr på tiden. Kør i 1 minut efterfulgt af en langsommere jog eller gå i 3 minutter. Gentag intervallerne, indtil du har trænet i 30 minutter. Gentag arbejdet tre gange om ugen.

Byg udholdenhed hver uge ved at øge mængden af ​​tid løbende og mindske den walking del af træningen. Kør for eksempel 3 minutter og gå 1. Efter 6 uger skal du være i stand til at udholde kørsel i 30 minutter.

Få fart ved at bruge interval træning. Kør i 6 minutter, så sprint i 10 sekunder. Fortsæt det samme interval i løbet af træningen. Fremskridt til at bruge længere varighed sprinting i hver uge.

Kør ved normal hastighed i 1 minut, efterfulgt af et minut sprint. Gentag intervaller for en 30 minutters træning. Fortsæt med at bruge interval træning, indtil du har øget hastighed nok til at køre en 7 minutters mil.

Del:
Kommentarer