Sådan får du deaktiveret plads ved AT & T; Parkere

Sådan får du deaktiveret plads ved AT & T; Parkere

AT & T Park (sanfrancisco.giants.mlb/sf/ballpark/) er hjemstedet for San Francisco Giants of Major League Baseball. Udover at tilbyde baseball spil, rummer ballparken også andre specielle arrangementer som fodboldkampe og fundraisers. AT & T park sikrer, at adgangen er tilgængelig for alle, der søger at nyde sig selv på ballparken ved at tilbyde kørestol, bevægelseshæmmede, hørehæmmede og synskadede siddepladser i alle afsnit af ballparken. Men handicappede siddepladser er begrænsede, så du skal tale direkte med en kunde-servicerepræsentant for at træffe de rette arrangementer.

Gennemse webstedet AT & T Park for at finde den begivenhed, du vil deltage i, ved at placere musen over fanen "Planlægning". Klik på den type begivenhed, du vil deltage i. Valgmulighederne inkluderer regulære sæsonspil og særlige arrangementer.

Klik på den grønne "T" ved siden af ​​det arrangement, du vil deltage i. En webside åbnes med forskellige billetvalg. Vælg "Klik her for kørestolsbegrænsningsanmodning" for at åbne en online formular, som giver dig mulighed for at lave en særlig siddepladsanmodning.

Udfyld online-formularen, og en kundeservicemedarbejder vil kontakte dig om at få billetter. Formularen kræver, at du indtaster den ønskede plads, antal pladser, antal ledsæder, din for- og efternavn, postadresse, e-mail og telefonnummer til dagtid. Du har også mulighed for at angive andre særlige ønsker.

Afventer kontakt fra kundeservicerepræsentanten. Du kan også ringe til kundeservice på 877-473-4849 fra juni 2011 efter at have indsendt din online formular eller springe over online-formularen og ring for at foretage dit køb. Repræsentanten vil arbejde sammen med dig for at imødekomme dine behov med de ledige pladser. Køb dine billetter med et kreditkort.

Del:
Kommentarer