Sådan erstattes navnet på en NFL Jersey

Sådan erstattes navnet på en NFL Jersey

Du har fået dine hænder på dit yndlingsholds NFL-trøje. Lad os sige, at du er en Broncos fan, og du har fået en trøje med nr. 30 på den. Som en levetid fan af holdet, kunne du ikke være lykkeligere, fordi nr. 30 blev båret ved at køre tilbage Terrell Davis. Som enhver Broncos-fan vil fortælle dig, var det det store løb i Davis, der var nøglen til Broncos 'back-to-back Super Bowl sejre i 1997- og 1998-sæsonen. Sikkerhed David Bruton har i 2009 det nummer, men du vil gerne huske herlighedens dage og sætte Davis 'navn på jerseyen (eller en anden spiller).

Trin 1

Gå til din lokale sportsforretning og få et navnepatch lavet til din trøje. Ikke bare noget navn lappe vil gøre. Det skal være i Broncos 'velkendte hjem marineblå farve (til hjemmejersey) eller i hvidt (til de besøgende jersey). Navnet patch er omkring 18 inches lang og 3 inches bredt.

Trin 2

Læg din trøje ud på et bord med bagsiden af ​​trøje mod loftet. Anbring navnet lappen over det navn, der allerede er på plads. Sørg for, at navnet patch du har er den rigtige størrelse, og det dækker det forrige navn.

Trin 3

Få en lang nål og tråd til at sy de nye hjørner af den nye navneplast på det rigtige sted. Den bedste slags syål til syning gennem et beklædningsgenstand med tykkelsen af ​​en NFL-uniform kaldes en "skarp". Brug en mellem til stor skarp og tykk blå tråd for at sy de fire hjørner.

Trin 4

Undersøg navnet patch og sørg for, at det sidder sikkert over uniformets bageste nummer. Der bør ikke være "løse pletter" eller huller. Når du er tilfreds, syes de fire hjørner rigtigt, færdig med at sy navneplakken på bagsiden af ​​uniformen.

Trin 5

Aktivér navnet patch ved at stryge det på bagsiden af ​​uniformen. Dette vil "gifte sig" med navnet patch til uniformet og give det ekstra sikkerhed.

Del:
Kommentarer