Sådan er du en Liverpool Fan

Sådan er du en Liverpool Fan

Nogle mennesker siger at være en Liverpool fan er noget du skal fødes ind i. De hævder at det ikke kan læres. Men selvom du ikke var født på Merseyside, må du ikke tale med en scouser-accent og er ikke ligeglad med Beatles-du kan stadig handle som om du blev født i Liverpool. Du kan lære at gøre Liverpool til dit team.

Se Liverpool spiller. Det lyder måske indlysende, men det er den vigtigste del af at være en fan.

Lær holdet. Kend spillerne, se hvordan de spiller og vælg dine favoritter. En af de mest sjove dele af at følge et hold er at udvikle en personlig forbindelse med individuelle spillere. Elsk dem eller had dem, men du begynder at bryde sig om dem.

Omfavn Stephen Gerrard Siden Liverpools udødelige comeback mod AC Milan i 2005, har Stephen Gerrard været ansigtet af Liverpool fodbold. Forestil dig Michael Jordans popularitet, hvis han var fra Chicago-området og gentagne gange afvist kontrakter fra rivaliserende hold.

Følg Premiership og Champions League. Hvis du vil følge Liverpool, skal du forstå de ligaer, hvor de spiller. Premiership er Englands bedste professionelle fodboldliga. Mange tror, ​​at det er den bedste fodboldliga i verden. Champions League er en konkurrence mellem de bedste finishere i hver enkelt europæisk liga.

Vær opmærksom på Liverpools historie. Liverpool er det mest succesrige engelske hold på alle tidspunkter. De har vundet den engelske League 12 gange og Champions League fem gange - begge er engelske poster.

Kend dine rivaler. For nylig har Liverpool konkurreret mest hårdt mod Manchester United, Chelsea og Arsenal. Everton, som også spiller i Liverpool, er en anden stor rival. Må ikke bare juble for Liverpool. Hej også mod dine rivaler.

Lær Liverpool sangen. I England har hver fodboldklub en sang, som dets fans synger under kampe. Liverpools sang er 'Never Walk Alone'. Lær sangen og syng sammen. Det er ligegyldigt, om du sidder med 40.000 andre fans på Anfield eller hjemme i din stue: syng stolt ud, mens du ser dit hold. Husk, du er ikke alene.

Del:
Kommentarer