SĂĄdan er du en Jock

SĂĄdan er du en Jock

At være en jock handler om mere end at være en tre-sports-varsitetsstjerne. Jocks får alle pigerne, laver masser af penge og terroriserer nørdene. Kort sagt, at være en jock er lig med herlighed. En god fysik, selvsikker holdning og tilsidesættelse for enhver anden myndighed end din træner garanterer et sted øverst på gymnasiet hierarkiet.

Start træning tidligt. Tilmeld dig tæve fodbold, t-bold og fodbold, mens du stadig er i førskole for at komme på den rigtige vej. Acclimate dig selv til sløret for at være en ung sportsstjerne og gøre alt for at sikre dig, at du får en plads på det bedste hold i ligaen.

Få et startpunkt på mellemskoleholdet. Efter nogle år at lege for det lokale parkområde, find dig selv i mellemskolen og i din første konkurrencedygtige skolesituation. Fokus på at gøre dine bevægelser på basketballbanen til popularitet i gangene. Drop venner, der ikke leger sport og begynder at flirte med cheerleaders.

Giv dig selv til sport, når du går i gymnasiet. De siger, at for at komme ind i et godt kollegium skal du være godt afrundet. Vælg kun sport. Handler som om aktiviteter som studentråd og debatholdet er spild af tid.

Træn hårdt for at bevare din position. Der er altid nogen i klassen under dig, hvem er lidt hurtigere, lidt skarpere. Sørg for, at personen ikke har mulighed for at stjæle din torden: Træn hårdt foran din træner og udfør konsekvent på banen.

Sæt på din brevmands jakke, tag dit hoved cheerleader kæreste og stiver rundt om skolen, som om du ejer stedet. Hæng ud med andre jocks, men lad en eller to mindre berømte elever følge dig rundt. Vælg smarte børn til at hænge rundt for at lave dine lektier. Løft trofæet efter det store spil og nyt dig i din succes.

Del:
Kommentarer