Sådan diagnostiseres en smøremiddelallergi

Sådan diagnostiseres en smøremiddelallergi

Sådan diagnostiseres en smøremiddelallergi. Når ting ikke er normale med dine kønsorganer, kan det være smertefuldt og pinligt. Mens bakterier kan forårsage problemet, kan det også være en latex eller smøremiddelallergi. Hvis du er allergisk over for smøremiddel, har du oftest problemer i kønsområdet på grund af smurt kondomer. Følg disse trin for at afgøre, om du har en latexallergi, en smøremiddelallergi eller en infektion.

Kend symptomerne. Skeden kan blive kløende, hævet eller rødt. Nogle mennesker kan udvikle hududslæt, tørhed eller eksem. Balanitis opstår, når **** bliver rød, hævet, sår eller irriteret. Nogle gange dannes en klumpet udledning under forhuden. Symptomer tendens til at være mere alvorlige, når du har en latexallergi end ved infektion.

Få en lille notesbog og pen og hold dem ved siden af ​​din seng. Så snart du oplever symptomer, skriv ned hvad symptomerne er, sværhedsgraden af ​​symptomerne og enhver aktivitet du har gjort. Nøjagtige noter kan hjælpe din læge med at afgøre, om du har en latexallergi eller et andet almindeligt kønsproblem.

Tal med en sundhedspersonale, især hvis symptomerne ikke synes at følge en tendens, forbedre i tre dage eller reagere på over-the-counter medicin. En sygeplejerskepraktiserende læge, familielæge, urolog eller gynækolog kan diagnosticere, hvis du har en latexallergi. De kan også give dig en recept, hvis det er en infektion.

Test med smurt latex kondom. Skær to små stykker smurt latex kondom med saks og bånd en anden side af kondomet til hver arm, så den ene arm rører den smurt side og den anden arm den ikke-smurt side. Lad stykkerne være ved siden af ​​din hud i 48 timer og hold områderne tørre. Hvis begge arme udvikler symptomer, har du sandsynligvis en latexallergi. En reaktion på den smurt side indikerer at du har en smøremiddelallergi.

Skift produkter. Du kan bruge en polyurethan kondom i stedet for en latex kondom. Polyurethan generelt vil ikke forårsage en allergisk reaktion. Prøv forskellige smøremidler og lav noter i din journal om symptomer eller reaktioner. Vandbaserede smøremidler virker godt med kondomer og kan ikke forårsage allergisk reaktion.

Advarsler

Brug altid beskyttelse mod seksuelt overførte sygdomme.

Del:
Kommentarer