Sådan defineres cheekbones med Facial Yoga

Sådan defineres cheekbones med Facial Yoga

Du kan løfte sagge ansigtshud med ansigts yoga. Ansigts yoga øvelser fastgør musklerne under huden ved hjælp af modstandsteknikker, der fokuserer specifikt på ansigtsmuskler. Uanset om du er 28 eller 62, vil dit ansigt se fastere og mere ungdommeligt efter et par uger ansigts yoga.

Koncentrere dig om spidsen af ​​din næse. Flyt alle dine ansigtsmuskler fremad, som om du forsøgte at få dem til at røre ved næsens spids. Tag panden ned, hugs læberne for at bringe dem op, og træk kæben frem og tilbage. Hold i 10 sekunder.

Åbn dine øjne så bredt som muligt, og løft dine pande uden at skabe linjer eller folder på panden. Fokus på at strække alle muskler væk fra spidsen af ​​din næse. Åbn munden så bredt som muligt, som om du tog den væk fra midten af ​​dit ansigt. Hold denne øvelse i 10 sekunder. Alternativt øvelsen fra trin 1 og denne øvelse 10 gange.

Placer dine tre midterfingre på dine kinder på æblerne, tryk forsigtigt ned for at overdrive et smil. Løft og slip musklerne fra de øvre kinder med en lille modstand fra fingrene, som om du laver cheek push-ups. Lig dit hoved og blik i loftet. Gør tre sæt på 15.

Pust forsigtigt dine læber og bring den øverste læbe til at berøre næsens bund ved at udvide kæben og flytte den op. Løft kindens muskler som i trin 3. Hold denne position i 10 sekunder og slap af. Gentag 10 gange. Denne øvelse skaber ikke kun kælvende kinder, det strammer også jowlsne.

Del:
Kommentarer