Sådan cykler 100 Miles på en dag

Sådan cykler 100 Miles på en dag

Cykling 100 miles om dagen vil tage en masse hårdt arbejde og dedikation. Men det er et opnåeligt mål og noget, du ikke bør give op på. Følgende trin vil fortælle dig den nemmeste måde at nå dette fantastiske mål på.

Start med at træne på daglig basis. Du skal være i god stand til at fuldføre denne udfordring. Hvis du ikke er medlem af et fitnesscenter, skal du være. Start med at løbe og løfte vægte hver dag for at opbygge din udholdenhed.

Spørg en træner på fitnesscentret for at hjælpe dig med at komme i form til dit mål. Når du har gjort dette, vil du have nogen til at opmuntre og skubbe dig igennem de hårde tider og støtte dig, indtil du fuldfører 100 miles.

Cykel dagligt. Dette kan gøres på en stationær cykel i fitnesscentret, men du bør prøve at ride på cyklen, du vil gå 100 miles videre. Find en cykelsti i dit område og ride så meget som muligt.

Forbliv fokuseret. Tiderne bliver meget vanskelige for dig i løbet af denne træningsproces, men hvis du har dit sind sat på dette mål, lad ikke noget ændre dig.

Indtast cykel løb og velgørenhed ridning begivenheder i dit område. De fleste af disse begivenheder er 25-50 miles, men de vil være perfekte øvelser for dig. Konkurrere så mange som muligt før din store tur.

Del:
Kommentarer