Sådan Cure Vertigo

Sådan Cure Vertigo

Du kan helbrede svimmelhed, hvis du forstår hvad det er og søger at opdage det er årsager. Svimmelhed er en følelse af at være ubalanceret eller svimmel. Der kan være mange forskellige underliggende årsager til svimmelhed, nogle lettere helbredt end andre. Hvis du lider af lejlighedsvis eller alvorlig svimmelhed, bør du se af en læge for at vurdere årsagen og få en plan for behandling. Du kan kurere svimmelhed i mellemtiden med et par isometriske øvelser. Her er den mest effektive, jeg lærte, da jeg havde svimmelhed.

Placer din hånd på din pande. Du kan bruge fingerspidserne eller håndfladen.

Tryk din pande mod din hånd forsigtigt men fast, mens du forsøger at holde hånden fra at blive skubbet tilbage af hovedet. Du forsøger at skabe modtryk ved at modstå kraften i dit hoved med din hånd. Hverken dit hoved eller din hånd skal bevæge sig. Det tryk, der udøves af begge, skal holde dem i balance og modstå hinanden ligeligt.

Hold plads til et tal på 10, og slip derefter. Gentag dette tre til fem gange. Dette fysiske tryk hjælper din krop til at mærke, hvor den er, og svimmelheden og svimmelheden vil forsvinde.

Gentag modtryksmetoden. Denne gang lægge din hånd bag hovedet og modstå bevægelsen af ​​dit hoved baglæns. Hold for et tal på 10 og gentag tre til fem gange.

Placer din hånd på siden af ​​dit hoved over dit øre. Udfør modtryksøvelsen på hver side af hovedet tre til fem gange.

Tips

Du kan udføre denne isometriske øvelse hvor som helst, uanset om du sidder eller står.

Advarsler

ALDRIG se en læge for svimmelhed. Der kan være alvorlige, underliggende sundhedsproblemer, der forårsager det. Lad din læge bestemme den bedste behandlingsplan for dig at helbrede svimmelhed.

Del:
Kommentarer