Sådan Cure Ringorm på dine læber

Sådan Cure Ringorm på dine læber

Ringorm er en svampeinfektion i huden, der fodrer på keratinet, der findes på det ydre lag. Du kan udvikle ringorm næsten ethvert sted på din hud, herunder din hovedbund, dine hænder og din læbe. Ringorm er stærkt smitsom og kan endda sprede sig fra en kropsdel ​​til en anden. Hvis du tror at du har en lip ringorm, er det vigtigt at identificere og behandle det straks for at undgå at sprede det.

Genkende ringorms symptomer. Det kan ligne en rund, flad patch af hud, der er meget kløende. Det kan forekomme hævet med røde, skællede ringe af huden. Lip ringorm kan også vises i en cirkel, med midten ser sund og ringen ser rød eller betændt ud.

Undgå at sprede din lip ringorm til andre dele af din krop. Prøv ikke at røre det berørte område med dine hænder, og hvis du gør det, vask dine hænder straks med varmt sæbevand. Undgå at kysse andre mennesker eller dele mad og drikke.

Overvej over-the-counter medicin til milde tilfælde. Næsten alt over-the-counter ringorm behandling er aktuelt og kommer i form af lotion, creme eller salve. Disse lægemidler skal normalt anvendes to gange dagligt. Vask først og tør det berørte område grundigt, og belæg området med et tyndt lag med medicin.

Overvej receptpligtig medicin til lip ringorm, der dækker et stort område eller ikke rydder op efter to uger af over-the-counter medicin. Mest receptpligtige lægemidler kommer i form af aktuelt ringormsbehandling, såsom miconzol eller terbinafin. Der er også oral medicin som ketoconazol, men de bruges bedst på ringorm, der findes i hovedbunden eller i neglene.

Tips

Vejledningen til behandling af ringormsbehandling kan variere. Følg altid lægen eller producentens anvisninger.

Advarsler

Se din læge, hvis du ikke ser en forbedring i læbe ringorm inden for to uger, eller hvis du udvikler hævelse, væskedræning eller feber.

Del:
Kommentarer