Sådan Cure Ringende Øre

Sådan Cure Ringende Øre

Ring i ørerne sker for næsten alle på et tidspunkt. For de fleste vil det ske i et par sekunder og derefter gå væk. Desværre har nogle ringe i ørerne hele tiden eller det meste af tiden. Dette kan være meget irriterende. Ringing i ørerne kaldes også Tinnitus. Ring i ørerne eller tinnitus skyldes beskadigede nerveender i øret eller ørerne. Dette får det lidende til at høre en konstant summende eller ringestøj i deres hoved eller ører. Det kan skyldes udsættelse for for meget støj, hvilket kan forårsage de beskadigede nerveender. Nogle mennesker kunne forsøge at styre denne støj ved at lytte til mere støj, hvilket faktisk kan gøre tilstanden værre. Cure ringende ører, før det bliver værre.

Se din læge. Lav en aftale for at diskutere dine ringende ører og andre symptomer. Det er altid en god ide at få alle oplysninger og råd, som du kan fra din læge. I mellemtiden er der nogle ting, du kan gøre før din aftale, for at hjælpe med at helbrede ringende ører. Du kan bare være i stand til at annullere denne aftale! Aftalen vil dog stadig hjælpe, fordi du kan hjælpe med at bestemme årsagen til ringende ører eller tinnitus, og du vil være i stand til at stille nogle spørgsmål. Din læge kan også hjælpe dig med at finde et godt ørebelægningsmiddel.

Begynd at udøve regelmæssigt. Du skal udøve mindst tre gange om ugen i mindst 20 minutter hver dag, ikke mere. Dette vil forbedre din blodcirkulation og kan medvirke til at reducere støj fra ringende ører. Du kunne se en forbedring. Du bør udøve regelmæssigt, fordi det alligevel er godt for dig. Hvis du allerede er, hold dig til det!

Skift din kost og livsstil. Hvis du ryger, kan nikotinen have en negativ effekt på dine ringende ører. Stop med at ryge, ikke kun for Tinnitus-problemer, men for din generelle helbred. Alkohol kan også gøre det værre. Du bør ikke drikke alkohol overhovedet, hvis du har ringe ører. Du skal også skære ned på dit kolesterolindtag. Hvis du spiser oksekød, skæres ned til kun at spise det to gange om ugen. Du bliver også nødt til at skære ned på fede fødevarer som stegt mad og smør.

Reducer dine stressniveauer. Hold dig optaget af ting, du nyder at gøre. Dette vil hjælpe med at distrahere dig fra dine ringende ører. At lære at klare stresset af tinnitus kan også hjælpe, da stress kan gøre det værre. Prøv meditation, yoga, dyb vejrtrækning eller anden form for afslapning dagligt.

Endelig undgå støjende steder. Høj lyd vil øge lydstyrken af ​​ringen i dine ører og gøre det værre i det lange løb. Undgå højt musik, klubber, koncerter, højt tv og andre højt og støjende aktiviteter.

Tips

Undgå overdreven støjøvelse på en regelmæssig basis Spis sunde fødevarer Stop med at drikke og ryge

Del:
Kommentarer