Sådan Cure Numbness i dine fødder og tårer

Sådan Cure Numbness i dine fødder og tårer

Hvis du har diabetes, kan du lide af en sekundær tilstand, der får dine fødder til at føle sig følelsesløse og ubehagelige. Denne tilstand, kaldet perifer neuropati, opstår, når næringsmæssige ubalancer får nerverne i dine ekstremiteter til at stoppe med at fungere normalt. Hår og hudpleje siger, at mange diabetesmedicin vil tage sig af dette, men mange patienter vil få brug for yderligere behandling for at genoprette følelsen til deres fødder. Disse omfatter øvelser, over-the-counter medicinering og justering af fodtøj.

Hvordan man behandler fod nummenhed med medicin og køb

Brug smertestillende midler. Ifølge Foot Pain Relief kan daglige lægemidler som ibuprofen lindre ubehagelige fornemmelser og mindske det ubehag, du føler, når du går.

Tag vitamintilskud. Enhver forbedring af din ernæring vil øge blodgennemstrømningen i alle områder af din krop - herunder dine fødder.

Køb indlæg til dine sko. De lindrer tryk på dine fødder og korrigerer ubalancer i din tur, hvilket kan forbedre din omsætning over tid.

Køb større sko. Dine fødder kan helbrede hurtigere, hvis du giver dem mere plads til at bevæge sig rundt.

Sådan behandler du fod nummenhed med træning og kropsholdning

Træn dagligt. Aerob træning er bedst, da det får dit blodgennemstrømning og styrker dit hjerte. Hår og hudpleje siger, at svømning, som virker hver eneste del af din krop på én gang, er en ideel behandling for enhver form for følelsesløshed.

Massage dine fødder. Dette genopliver spænding og tvinger blod til at komme ind i dine fodmuskler.

Rådfør dig med en fysioterapeut. Mange lider af følelsesløshed har bøjet ben eller flade fødder, som begge fører til en ubalanceret gang og større pres på sålerne. En kvalificeret terapeut kan give dig øvelser for at rette op på disse forhold.

Hold dine fødder forhøjet. Dette forhindrer blod i at slå i nærheden af ​​dine ankler, hvilket mindsker omsætningen og måske endda afskærer det helt.

Placer en pude under dine fødder før du går i seng. Dette holder fødderne oprejst i løbet af natten og bidrager til en sund blodgennemstrømning.

Del:
Kommentarer