Sådan Cure hævede tandkød

Sådan Cure hævede tandkød

Den type kur du finder for hævede tandkød vil i høj grad afhænge af årsagen til tilstanden. Der er både homøopatiske og medicinske midler, der kan helbrede opsvulmet tandkød. Konsulter med en tandlæge, hvis du oplever svulmet tandkød for at finde roden af ​​problemet og bestemme det bedste behandlingsforløb. Sammen med hævelse kan patienten opleve ubehag og rødme.

Skyl munden ud med en saltvandsløsning. Tilsæt en spiseskefuld salt til et glas varmt vand og rør dem sammen. Skift vandet i munden i flere minutter og spyt det derefter ud. Gentag denne proces flere gange om dagen for midlertidigt at helbrede opsvulmet tandkød.

Prøv citronsaft til en potentiel kur mod hævede tandkød. Klem saften fra en fuld citron til et fuldt glas varmt vand. Skyl med denne opløsning i flere minutter to til tre gange om dagen.

Floss regelmæssigt. Hvis du ikke tandtråd efter måltider, bliver mad indlagt mellem dine tænder og fører til tandkødsbetændelse, en tandbehandling, der forårsager hævede og blødende tandkød.

Tag et dagligt vitamin. Hævede tandkød kan skyldes mangel på C-vitamin, folsyre eller jern. Find et multivitamin, der indeholder disse vigtige vitaminer og mineraler.

Massage din tandkød. Et andet middel til hævede tandkød er at massere dem forsigtigt med enten en bomuldspinne eller gummifinger. Brug mindst 5 minutter til at udføre denne handling hver dag for at øge blodgennemstrømningen til området.

Vælg et homøopatisk middel. Køb propolis ekstrakt fra en naturlig sundhedsforretning og påfør en dropperful til indersiden af ​​din mund. Hold stoffet i munden i mindst et minut, før du skylder med vand.

Tips

Hvis ingen af ​​disse metoder virker, kan du få brug for en recept fra din læge for et antibiotikum, hvis de hævede tandkød er forårsaget af en infektion

Del:
Kommentarer