Sådan Cure Holes i Tonsils

Sådan Cure Holes i Tonsils

Huller i dine mandler eller krypter er faktisk normale. De giver et sted for dine hvide blodlegemer til at bekæmpe dårlige bakterier, der kommer ind i din krop gennem din mund og næse. Når de gør det, bliver de døde bakterier og døde hvide celler sløvet af og du slukker dem. Et problem opstår imidlertid, når disse huller er for brede, eller når de er skæve. Når det er tilfældet, er det meget nemt at få mad at sidde fast i krypterne. Maden kan rådne og forårsage dårlig ånde og i nogle tilfælde forårsage halsinfektioner. Her er nogle måder at du kan helbrede hullerne i dine mandler.

Brug en sprøjte med en flad spids til at skylle ud dine mandler. Du kan bruge sprøjten og vandet til at skylle ud madpartikler og bakterier, der sidder fast i hullerne i dine mandler. Gør dette mindst to gange om dagen hver anden dag.

Brug en vatpind med jævne mellemrum til at rense bakterierne og fødepartiklerne fra hullerne i dine mandler, og skyll derefter munden med en god mundskyl, som Listerine for at dræbe bakterier, du måske har savnet.

Start et regime af echinacea tinktur. Sørg for, og følg instruktionerne på flasken til dosering. Echinacea er et naturligt antibiotikum og kan hjælpe med til at holde dig ude af at få en infektion som følge af hullerne i dine mandler og mad og bakterier fanget der. Echinacea er også en immunforstærker og kan hjælpe din krop til at opbygge et stærkere immunsystem og flere hvide blodlegemer til at håndtere bakterierne i dine mandler.

I svære tilfælde skal du gå til din læge og oprette kirurgi for at få dine tonsiller fjernet, hvilket kaldes en tonsilektomi.

Tips

Hvis du bruger den flade tippet sprøjte metode, skal du sørge for og skylle ud områderne rundt om din mandler, hvor mad også kan blive fanget. Du vil skylle bag tonsillerne og på siderne såvel som direkte på mandlerne.

Advarsler

Forsøg ikke at selvdiagnose. Hvis du har alvorlige dårlige ånde- og halsproblemer, se en læge for at afgøre, om årsagen er dine mandler eller noget andet.

Del:
Kommentarer