SÃ¥dan Cure en Ben Cramp

SÃ¥dan Cure en Ben Cramp

Benkramper kan forekomme til enhver tid, men de plejer at strejke om natten. De kan variere fra en mild stivhed i kalven til en fuld spasme i benet ledsaget af ekstrem smerte. Fordi benkramper kommer pludselig uden avanceret advarsel, er det ikke altid muligt at behandle dem som noget, som gradvist opbygges som hovedpine. Der er trin, der kan træffes for at bremse benkramper og gøre dem mindre alvorlige.

Drik mere vand. Dehydrering er ansvarlig for mange lidelser, herunder benkramper. Prøv at tage i seks til otte kopper vand om dagen for at holde musklerne smidige og hydreret. Fødevarer med højt vandindhold er også en god mulighed. Prøv at spise flere frugter som vandmelon og grønne grøntsager.

Forøg daglig indtagelse af calcium og kalium. Disse to mineraler hjælper i kroppens behandling af væsker (se trin et). For tilsat calcium, prøv fedtfattig yoghurt og fedtfri mælk for at få en stor dosis dagligt calcium. Grøntsager som kale, broccoli og bok choi er også fyldt med calcium. Kaliumrige fødevarer omfatter bananer, kød, fjerkræ, fisk og avocado. Prøv også at tage et calciumtilskud før sengetid.

Let træning før sengetid kan hjælpe med at stimulere blodgennemstrømningen i benene. Tag en kort gåtur eller cykel en kort afstand for at engagere benmusklerne, før de lægges ned. Strek kalve før sengetid.

Brug af sko med rigelig bue og ankel støtte kan hjælpe med at holde kroppen i korrekt justering i løbet af dagen.

Benkramper, der påføres ved at gå, kan være frustrerende og pinligt. For både natkramper og gåbenkramper, der ikke kan forbedres med kost og motion, skal du se en læge. Receptpligtige lægemidler er tilgængelige til behandling af ekstreme krampe, når intet andet hjælper.

Tips

Et benkramper er en ukontrolleret sammentrækning af musklen. Relief fra krampen opstår, når muskelen forlænges tilbage til sin normale tilstand. Strække spasmen skal gøres langsomt for at undgå at rive muskelen.

Advarsler

Når du er midt i et benkramperangreb, skal du ikke pege på tæerne. Dette vil kun medføre, at spasmen bliver værre. Quinin blev engang regelmæssigt ordineret til benkramper. Det er kommercielt tilgængeligt som ingrediens i de fleste mærker af tonisk vand. Der er et spørgsmål om sikkerhed af kinin, så kontakt din læge, før du prøver tonic vand som en løsning.

Del:
Kommentarer