SĂĄdan Cure Arthritis Med Colloidal Silver

SĂĄdan Cure Arthritis Med Colloidal Silver

Gigt er en sygdom, der ikke diskriminerer mellem unge og gamle. I sine forskellige former kan det til enhver tid ramme nogen. Hvis du lider af septisk arthritis, kan du finde relief fra kolloidalt sølv. Kolloidalt sølv er et kraftigt antimikrobielt middel, der ødelægger mikrober og bakterier ved at hæmme deres evne til at reproducere. Da septisk arthritis er forårsaget af bakterier, kan kolloid sølv bidrage til at helbrede denne form for arthritis uden bivirkninger af et mindre effektivt antibiotikum.

Marker datoen du begynder kolloid sølvbehandling på en kalender. Tag ikke kolloidalt sølv i mere end syv til ti dage.

Placer 25 dråber kolloidalt sølv under tungen fire gange om dagen. Tag kolloidalt sølv med jævne mellemrum hele dagen, i stedet for at lave alle fire doser om kort tid.

Marker hver dosering pĂĄ kalenderen med et kryds, umiddelbart efter at have taget den dosering. Dette forhindrer overskridelse af den daglige dosering. Afbryd brugen efter den tiende dag.

Opfølgning behandling med chelation rensning. Væg dig selv og divider din vægt med 70. Multiplicer resultatet med 1000. Dette er mængden af ​​EDTA-cheleringspulver i milligram, at du bør tage en dag for at hjælpe med at skylle det kolloidale sølv fra din krop. Tag denne dosis af EDTA-chelation under tungen i den varighed, der anbefales af det pågældende produkt, du har købt. Prøv kun dette trin efter afslutning af syv til ti dage med kolloid sølvbehandling.

Tips

Søg ekspertrådgivning fra en læge, inden du bruger kolloid sølv eller EDTA-chelering. Din læge vil forklare fordele og ulemper ved disse produkter. Stil spørgsmål og vær sikker på at du forstår alle mulige bivirkninger. Det er vigtigt at bekræfte doseringer og vide, hvor ofte man skal tage dem.

Advarsler

Sølv, hvis det tages i højere doser, kan forårsage en tilstand, hvor huden bliver blå. Denne tilstand kaldes argyria, og effekten kan være permanent. Det anbefales ikke at tage noget produkt, der indeholder sølv i længere tid.

Del:
Kommentarer