SĂĄdan coacher du ungdomslandene

SĂĄdan coacher du ungdomslandene

Ungdomsflod blomstrer i dele af USA - især hotbed i Spokane, Washington; såvel som forstæder Los Angeles; Washington DC.; og Houston; og i Ohio - og hundredvis af andre steder med brede stier gennem skovene; eller åbent rullende land. Du kan overtage et etableret program eller oprette en cross-country-tradition på din skole eller track club fra bunden, for deltagere fra under 5 år til 18 år.

Planlægning og planlægning træning

Dine holdmedlemmer kører dagligt året rundt for at opnå den blanding af fart og udholdenhed, der kræves af cross-country. Veteran Spokane-område gymnasietræner Pat Tyson, der har flyttet til University of Oregon, anbefaler at udsende en ugentlig træningsplan - ideelt i mandags - i dit klasseværelse eller i skabsrummet for at give holdmedlemmerne en ide om, hvad de kan forvente. Du vil have en afbalanceret blanding af tempo løber, fartleks - en blanding af sprints med moderat løb og jogs - intervaller på banen, lette jogging efter konkurrence dage og løber på bakker. Opretholde sorten og øge intensitetsniveauet, som sæsonen nærmer sig.

Individualiseret træning

Tweak træningsprogrammet for spillere, der har brug for ekstra hvile og for hold af spillere på forskellige niveauer. Dine top syv løbere vil forankre "A" varsity squad, med et "B" hold for de næste syv. Størstedelen af ​​løbere kan være i en tredje gruppe, forsøger at forbedre sig for at lave de bedste hold; efterfulgt af en fjerde gruppe yngre eller langsommere løbere. Juster tidsprognoser og intensitet for træningsløbene, der passer til hvert trin af løbere, så alle holdmedlemmer kan mærke, at de erobrede deres daglige mål, rådgiver Tyson i "Coaching Cross Country Successfully."

Nitty-Gritty Opgaver

Som med andre holdsporter, skal du rekruttere løbere; gennemgå faglig støtteberettigelse uddele sommer træning arbejdsark; færdiggøre din konkurrenceplan og bestille uniformer og udstyr; herunder kegler, stopure, GPS-ure, flag og et førstehjælpskit. Besøg andre skoler for at forhåndsvise deres langrendskurser, så du kan forvente, hvordan du træner, især for højde og varme. Du har brug for assistenter og frivillige til, når din skole er vært for et møde, for at hjælpe med at lægge flag på banen, med parkering, vejledning, timing kører og med scoring.

Race Day

Din positive holdning og selvtillid, der fører til race dag, kan gøre underværker, Tyson noter. I sin coaching af ungdomshold understreger han, at praksis var arbejde, og selve løbet, sjovt. Saml holdet for en huddle før starten af ​​løbet, og opfordrer hver løber til at brødføde sine holdkammerater og forsøge at vinde i den sidste kilometer. Efter løbet skal du være forberedt med små taler om dit hold har vundet eller er færdigt sidst, for at pege på positive og ting, som holdet gjorde godt.

Del:
Kommentarer