Sådan Coach-Pitch Baseball Team i fem til seks år gamle

Sådan Coach-Pitch Baseball Team i fem til seks år gamle

Baseball er en sport, som børn begynder at lære fra en ung alder. Yngre børn begynder med tee-ball, hvor de slår bolden ud af en tee i stedet for at ramme en bold, der er sat af en anden spiller eller en træner. Når børnene bliver lidt ældre, er det næste skridt ofte et coach-pitch-baseballhold. Den alder, hvor børnene flytter fra tee bolden til coach-pitch baseball er omkring 5 eller 6 år, eller når de er i første klasse. Trænere begynder at lære disse børn at ramme bolden, når det er pitchet, og træneren stiller bolden, så de yngre børn kan ramme den.

Lær børnene det grundlæggende ved at ramme. Fem- og 6-årige er lige ved at nå scenen, hvor de ramte af en bøjet bold i stedet for en tee. Du skal vise dem de grundlæggende batting færdigheder - som f.eks. At holde flagermus og hvordan man svinger bat - før de giver en chance for at prøve at ramme bolden. Dette vil øge chancerne for at barnet kan ramme bolden.

Kast bolden med en mellemhastighed og i en lige linje. En tone, der er for langsom, er svært at ramme, fordi den har mindre momentum, mens en der er for hurtig vil være umulig for unge børn at ramme. Formålet med coach-pitch baseball er at lære børnene at slå et kastet baseball og hjælpe dem med at få tillid. En bold er pitchet med en mellemhastighed og i en lige linje er det nemmest for et barn at ramme.

Arbejd med hvert barn under hver øvelse. Coach-pitch baseball kræver, at hvert barn får chancen for at slå bolden og prøve at batte. Under et spil får hele rosteren til at bat og spille feltet. så praksis kræver at bruge tid sammen med hvert barn.

Giv hver smør syv pladser under et spil. Dette giver en større sandsynlighed for, at barnet vil ramme bolden, samtidig med at det sikres, at spillet fortsætter med at bevæge sig. Hvis batteren rammer en fejlkugle på syvende tonehøjde, får han en mere tonehøjde; Hvis den ene er forurenet, er batteren ude.

Din liga kan også mandat, at hvert hold får lov til kun at score en vis mængde løber i hver inning.

Del:
Kommentarer