SĂĄdan Coach en Sweeper / Stopper forsvar i fodbold

SĂĄdan Coach en Sweeper / Stopper forsvar i fodbold

Sweeper / stopper metode til forsvar er et populært defensiv system i ungdoms fodbold i Amerika. Selvom zonal defending er blevet det mere populære system verden over, er der stadig nogle fordele til denne defensive strategi. Som med alle taktiske planer er det afhængigt af de involverede aktørers styrke.

SĂĄdan Coach en Sweeper / Stopper forsvar i fodbold

Bestem om typer af afspillere for hver position. Sweeper / stopper-metoden anvender også to markeringsstøtter. Ideelt set vil fejeren være hurtig, en god arrangør og med en stor fod; De skal dog også være i stand til at bringe bolden ud af forsvaret. En god overskrift af bolden er en anden kvalitet af en god fejemaskine. Stopperen skal være en god solid tackler, og igen, i stand til at kugle bolden godt defensivt. Mærke ryggen skal være atletisk nok til at holde trit med deres mærker.

Spil spil på 6v4, med de fire forsvarere oprettet i en sweeper / stopper oprettet, og de seks angribere udnyttes i forskellige formationer for at afspejle de muligheder, som sweeper stopper forsvaret kan møde. Disse muligheder omfatter en forward og wingers, to fremad og tre fremad.

Brug zone-spil, hvor feltet er opdelt i tre vandrette zoner for at arbejde på fejeren. Har en fejemaskine i hver endezone og hver anden spiller i midtfeltzonen. Ingen anden spiller må komme ind i endezonen, før bolden gør. Jo hurtigere fejeren bevæger bolden ud af endezoner og ind i midtfeltzoner, desto mindre chance har modstanden for at anbringe et angreb.

Brug spil af 4v4 til man-mærkning. Man-mærkning er en vigtig del af sweeper / stopper forsvaret. Spil 4v4 med den betingelse, at hver spiller har en dedikeret spiller til at markere, og omvendt. Dette skulle så ende som "par" fodbold. Dernæst fremskridt dette for at have en situation, hvor hvis en forsvarer bliver slået, går den nærmeste nærmeste forsvarer op for at presse angriberen på bolden, mens den forsvundne forsvarer genvinder at overtage den nye presserende spillerens mærke.

Spil et spil 11v11 for at give forsvarerne mulighed for at se det større billede. Coach forsvarerne for at forblive med deres mærker, fejeren til at kontrollere ting fra bagsiden og stopperen for at vinde overskrifter og forstyrre centrale angreb. Vary det angribende holds angribende taktik for at konfrontere fejler / stopper forsvaret med forskellige scenarier, som de måtte møde.

Del:
Kommentarer