SĂĄdan choreograferer du en farvebeskyttelsesrutine

SĂĄdan choreograferer du en farvebeskyttelsesrutine

Farvevagt er kendt som "sporten i kunsten", fordi den finjusterer balancen skønhed, nåde, historiefortælling og atletik. Præcision og kreativitet er to hovedfaktorer, når du koreograferer en farvevagtrutine. Alt fra flag flyttes til musik til sceneri kan påvirke historien, du fortæller. Læs videre for at lære at koreografere en farvevagtrutine.

Vurder dine teammedlemmers færdigheder. Det er vigtigt at vælge bevægelser i overensstemmelse med deres færdighedsniveau, så rutinen ser skarp ud. Nybegyndere bør være i stand til at lave basics som drop spins, pop tosses og vindmøller. Helikoptere, yo-yo kast og Peggy spins ville arbejde for moderat niveau atleter. Udfordre mere avancerede hold med unikke spins og kaster af din egen skabelse.

Vælg et tema. Vælg en musikalsk, film eller aktivitet, der baserer din rutine. Hent flere tips om at lave et tema og koreografere en rutine på Color Guard Central-webstedet. Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link.

Vælg musik, der passer til dit tema. Winter Guard-hold har mere fleksibilitet her, da bandeledere ofte vælger musik til programmer i farvevagt. Gennemse musikforslag på Color Guard Corner-webstedet. Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link.

Choreografer din rutine til at arbejde med musikken, så rutinen flyder naturligt. Flag-bevægelser skal udgøre det meste af rutinen, med flere flagændringer. Mere erfarne hold kan inkludere riffel og saber bevæger sig for at tilføje et helt nyt niveau af spænding til en rutine.

Har mindre erfarne hold balancere flag spins og kast med dans ved hjælp af rekvisitter, der arbejder med temaet for rutinen. Vær kreativ og fortæl en historie med dit tema.

Vælg flag, der matcher dit tema og afspejler din musik. Brug lyse farver til optimale rutiner og mørke farver til mere kant. Større flag har den største virkning.

Lav en tarp eller baggrund, der supplerer dit tema.

Del:
Kommentarer