SĂĄdan Chi Block

SĂĄdan Chi Block

Chi er et asiatisk koncept - også kaldet qi, ki eller prana - der refererer til den elektriske energi, der udsendes fra et levende væsen. Chi eksisterer i den vestlige kultur gennem kampsport, reiki, qi gong, akupressur og anden praksis. Chi strømmer gennem kroppen via elektriske stier kaldet meridianer. Hver meridian refererer til separate kropsfunktioner, systemer og organer via nummererede akupressurpunkter. Chi blokering er en kampkunst neutralisering teknik, der med minimal indsats kan svække en modstander ved at anvende den rigtige mængde tryk til bestemte acupressure punkter.

Trin 1

Find et passende punkt på din modstanderens krop. Da de fleste kampe begynder med armstansning, er punkter på armen et godt sted at starte. Find det 10. punkt på meridianen kaldet tyktarmen meridianen. Dette punkt findes på ydersiden af ​​underarmen, fire fingre fra albuen, i spalten mellem musklerne. Dette punkt svarer til membranen, hvilket påvirker din modstanderens vejrtrækning, når du rammer.

Trin 2

Hold fokus på at svække din modstander med din strejke. Denne fokuserede tankegang er, hvad der hjælper med at gøre din strejke succesfuld og gør den kraftig med minimal indsats. Bliv rolig og afslappet, så du er i stand til at inddrage en mere klar tankegang.

Trin 3

Har din modstander komme på dig med arme bøjet i 90 grader vinkler. Ved at bruge en eller to knogler i en 45 grader vinkel, trænge gennem overfladen af ​​hans eller hendes arm på dit valgte akupressurpunkt. Ved hjælp af dine knogler skabes en mere præcis slående mekanisme. At slå dette punkt med nøjagtighed vil sandsynligvis gøre din modstander uarbejdsdygtig eller endog ubevidst, så pas på, mens du udøver dette skridt.

Del:
Kommentarer