Sådan bygger du en Speed ​​Bag Platform

Sådan bygger du en Speed ​​Bag Platform

Boksning er en effektiv måde at opbygge muskler og selvtillid, mens du taber fedt. Siden de tidlige dage af sporten har boksere uddannet sig ved hjælp af to hovedtyper af taske - den tunge taske og fartposen. Mens den tunge taske er designet til at efterligne en modstander, bruges hastighedsposen til at udvikle og forbedre håndhastighed og hånd-øje-koordinering. Opbygning af din egen hastighedspose er en simpel proces og er ideel til brug i en kælder eller garage.

Skær arket af krydsfiner i en form, der er cirkulær i den ene ende og firkantet på den anden, svarende til et udfyldt bogstav "U." Stykket skal være 2 meter bredt ved sin firkantede ende, og dets sider skal hver være en fod lang, før halvcirklen begynder.

Sand kanterne af træet for at fjerne eventuelle splinter.

Skær to, en fods længder af 2 x 4 bordet. Fastgør dem med bolte vinkelret på krydsfiner, to inches fra hver ende side efter at have boret tilsvarende huller. Sørg for at de hænger over den firkantede ende af krydsfiner med tre tommer. Hvis du overvejer krydsfiner at være et udfyldt bogstav "U", løber de 2 x 4 stykker langs parallelle sider af "U."

Skær et stykke af 2 x 4 for at passe vinkelret mellem de to en-fods længder på 2 x 4, og fastgør det til 2 x 4 stykker og krydsfiner med bolte. Dette stykke vil fungere som stabilisator.

Bor et hul gennem tre-tommers overhænget af de to fods længder af hver 2 x 4, og måle og bore tilsvarende huller i et stykke af vægrammen i en garage eller ufærdig kælder.

Fastgør hastighedstasken på væggen med bolte og møtrikker.

Skru hastighedstasken fast i midten af ​​stykket krydsfiner, og løft hastighedsposen gennem metalringen.

Del:
Kommentarer