Sådan bygger du en robåd

Sådan bygger du en robåd

Hvis du kan lide at lave ting, så nyder du at bygge en robåd. En robåd tager mange timer, masser af tålmodighed og lidt plads til at bygge, men mange mennesker har fået stor tilfredshed ud af at bygge en. Vejledningen nedenfor er en grundlæggende retningslinje for at bygge en 12-fods robåd, men det er en god ide at få detaljerede bådplaner, før du bygger.

Begynd ved at bygge bådstammen ved at tage 16 tommer stykket eg og brug en hacksav til at skære to trekantformede riller på begge sider af hver ende.

Skær et stykke eg så det er en tomme tykt, 10 inches bredt og 28 inches langt øverst og 22 inches langt nederst. Dette afsnit vil være sternen. Brug fyr til at gøre et tværsnit af samme bredde og tykkelse, men at 4 fod på toppen og 3 fod 6 inches på bunden.

Sæt enderne af de to sideborde af, så toppen er otte tommer kortere end bunden. Placer sidepladerne ind i sporets riller. Den nederste ende af stilken skal flushes med bundpladen. Fastgør stykkerne med messingskruer.

Sæt korset halvvejs mellem slutningen af ​​sidestykker og søm. Spik sidestykkerne til sternbrættet. Det kan være nødvendigt at bruge reb og en pind til at komme sammen med sidestykker til brystet. Negle på de otte tommer brede, 7/8-tommer tykke bundplader.

Drej båden over og tilføj klammerne til sæderne. Installer sæderne for at afslutte det.

Del:
Kommentarer