Sådan bryder du sukkerafhængigheden i fem enkle trin

Sådan bryder du sukkerafhængigheden i fem enkle trin

Sukker dukker op i alt fra det indlysende som slik og chokolade til de mindre tydelige som yoghurt, saucer og korn. At bryde sukkerafhængighed kan være meget svært, men ved at planlægge fremad med nærende snacks og udvikle viljestyrken for at overvinde cravings, vil du være sukkerfri på ingen tid.

Eliminer sukkerfyldte fødevarer fra dit hus. Tøm dit køkken skafferi, skabe og køleskab af enhver mad, der har sukker opført i ingredienserne. Læs etiketterne omhyggeligt, da sukker også skjuler under andre navne, herunder blandt andet glucose, saccharose, fructose, honning, sukkerrørsirup, dextrose og højfrugtsosessirup. Du er mindre tilbøjelig til at spise det og give ind til sukkerbehov hvis det ikke er let tilgængeligt og klar til at spise.

Lav en købmandsliste over fødevarer, der ikke indeholder sukker eller er lavt af naturlige sukkerarter. Varer på din liste skal indeholde: frugt og grøntsager; magre proteiner, herunder fjerkræ, oksekød, fisk, æg og bælgfrugter som bønner og ærter; og fuldkorn inklusive quinoa og brun ris. Tag denne liste med dig shopping og pin den til dit køleskab. Fyldning på sunde, næringsrige fødevarer hjælper med at regulere blodsukkerniveauer, forhindrer pigge og nedbrud, der fører til sukkerbehov.

Undgå at bytte sukker med kunstige sødemidler som aspartam og sucralose. Kunstige sødestoffer lure din krop til at tro, at det modtager sukker, hvilket får blodsukkerniveauet til at stige og derefter falde, hvilket fører til mere sukkerbehov. Undgå de fleste sukkerarter, mens du forsøger at slå sukkerafhængighed, fordi du forsøger at omskole dine smagsløg til fordel for usynlige smag.

Stedfortræder forarbejdede fødevarer, der har tilsat sukkerarter med naturligt sødede fødevarer i stedet. At slå sukkerafhængighed betyder ikke, at du ikke kan spise sukker. Sukker findes naturligt i mange næringsrige fødevarer, og hjernen og kroppen har brug for det til energi. Frugter er en ideel sød snack, da de ikke har tilsat sukkerarter, er lavt kalorieindhold og lavt fedtindhold og er en kilde til essentielle vitaminer og mineraler. Frugt indeholder også fibre, som hjælper med at nedsætte absorptionen af ​​sukker ind i blodbanen, hvilket reducerer de efterfølgende sukkerhøjder og lows, der ofte fører til overspising af mere sukker og vægtforøgelse.

Fokus på at spise sunde, afbalancerede, nærende måltider hver dag. I stedet for at tænke på, hvad du ikke kan have, tænk over hvad du kan have. Fyld halvdelen af ​​din tallerken med grøntsager, en fjerdedel med magert protein og en fjerdedel med fuldkorn. Medtag en servering af sunde fedtstoffer såsom avocado, olivenolie eller nødder med måltider for at mætte din appetit og forhindre de typiske eftermålt sukkerbehov.

Tips

Drik masser af vand hele dagen for at hjælpe med at dæmpe sukkerbehov. Vand fyldes op, hjælper med at mætte din appetit, når du føler trang til slik eller kage komme på.

Få hjælp fra venner og familie til at hjælpe dig med at sparke din sukkerafhængighed. Server sukkerfri familie måltider og bede venner gå en vandretur i weekenden i stedet for at biograf eller butikker, hvor candy er let tilgængeligt.

Advarsler

Afslutning af sukkerkold kalkun kan medføre hovedpine, irritabilitet, træthed og trang. Disse bivirkninger varer typisk i et par dage, før du begynder at få mere energi igen. Altid rådføre sig med din læge og / eller en diætist, inden du foretager ændringer i din kostplan, eller hvis du oplever bivirkninger, der påvirker din evne til at udføre daglige aktiviteter.

Del:
Kommentarer