SĂĄdan bryder du i nye basketballsko

SĂĄdan bryder du i nye basketballsko

Basketballsko er high-top sneakers, der giver støtte og struktur til fod og ankel. Basketballspillere hopper og laver en masse side-til-side bevægelse, så skoene er lavet af et meget stærkt, stift læder. Bryd i basketballsko før det store spil for at undgå blærer og anden fodsmerter.

Grib basketballen ved tåen og hælen. Placer håndfladen af ​​den ene hånd under tåen på basketballen og hold skoens hæl i den anden hånd. Krøl fingrene omkring skoens tå, så du har en fast forståelse af det. Brug dit håndled, bøj ​​skoens tå op og ned 100 gange, og hold hælen stille. Denne handling hjælper med at løsne tåområdet på skoen og give øjeblikkelig komfort. Gentag denne procedure med den anden sko.

Sæt basketballskoene på. Bær skoene rundt om i huset, eller når du laver daglige arbejde. Hvis du bærer skoene i en lavt belastningsforhold, brydes dem forsigtigt og langsomt. Basketballsko passer til dine fødder, men du skal bære dem for at lade dette ske.

Bær basketballskoene på en let jogging. Jog ikke mere end en halv mil og tag det langsomt til at bryde i skoene. Lys jogging er en god måde at bryde i basketballsko, fordi det simulerer nogle af de handlinger, der sker under et basketballspil. Ved afslutningen af ​​joggen gør du nogle frem og tilbage bevægelser for at simulere basketball. Gennemfør disse bevægelser med halv hastighed for at introducere basketballskoene til denne type bevægelse.

Del:
Kommentarer