SĂĄdan bryder du i Nokona Handsker

SĂĄdan bryder du i Nokona Handsker

At bryde i en ny baseballhandske er en rite for passage til mange baseballspillere. De helt nye handsker er stive og svære at presse. Men med tiden blødgør læderet, og handsken begynder at reagere på spillerens efterspørgsel. Et langvarigt baseballfirma er Nokona, som gør læderbaseballhandsker og andet baseballudstyr. Med passende pleje kan din Nokona-handske vare i livet og blive videregivet til andre boldspillere i din familie. Behandle det korrekt ved at bryde det ordentligt.

Anbring en lille dukkehansker i lommen og hængsel af handsken. Brug din hånd til at gnide balsamolie i handsken. Påfør en linje af olien ind i bunden af ​​handsken som om du satte tandpasta på en tandbørste.

Olie udenfor handsken og olie handskens indvendige håndflade. Klem en lille mængde af balsamolie på ydersiden af ​​handsken og gnid langs overfladen såvel som vinklerne og krøllerne. Gentag denne proces ved at olie det rum, hvor din hånd passer ind i handsken.

Anbring et baseball eller en softball i lommen i handsken og klem håndtaget stramt rundt om bolden. Bind et stykke snor rundt om handsken for at holde bolden på plads. Hvis du har købt en Nokona softballhandske, skal du bruge en softball. For baseball handsker bruger et baseball. Gentag om natten, indtil handsken er behagelig.

Spil fangst. Kaste en bold frem og tilbage med en ven for at hjælpe med at bryde handsken ind. Gentag, indtil handsken nemt åbner og lukker.

Del:
Kommentarer