SĂĄdan bryder du i hockeyhandsker

SĂĄdan bryder du i hockeyhandsker

Dagens hockeyhandsker er meget lettere end de gamle læderhandsker. Dette gør dem meget nemmere at bryde ind. De fleste hockeyhandsker er lavet af et åndbart mesh materiale, der dækker et tungt, stødabsorberende skum på bagsiden af ​​hånden og en ruskind eller læderpalme.

Den hårdeste del af at bryde i et nyt par hockeyhandsker sørger for, at du nemt kan mærke stokken i dine hænder og har fleksibilitet til at bevæge fingrene og danne et greb. Stive handsker kan hæmme dit spil på isen og forårsage problemer, når man prøver at holde håndtaget.

Sæt handskerne på dine hænder og åbner og lukker dine næver. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget handskerne skal brydes ind. Hvis de er nemme at flytte, behøver du ikke at bryde dem ind så meget som om handskerne er ekstremt stive.

Grip en hockey stick, mens du har på handskerne. Placer en puck eller hockey bold på jorden og hold håndtaget. Hvis det er nemt at holde håndtaget med de nye handsker, behøver du ikke at bryde handskerne længere. Hvis de føler sig stive, eller du ikke kan mærke stokken korrekt, skal du fortsætte med at bryde dem ind.

Fyld en stor skål eller vask med koldt vand. Sæt handskernes håndflader i vandet natten over, eller indtil de er fuldt mættede med vand.

Fjern handskene fra vandet og lad dem tørre helt. Handskerne skal have rigelig tid til at tørre helt før de leger med dem for optimal blødhed.

Bage handskerne i en skateovn, hvis de stadig er for stive til brug. Handskerne behøver kun et par minutter i en skateovn ved en lavere temperatur for at opvarme ruskindet og lade det bløde.

Del:
Kommentarer