Sådan bruges trykpunkter til selvforsvar

Sådan bruges trykpunkter til selvforsvar

Trykpunkter er områder på kroppen, der forårsager stor smerte, når de trykkes eller slås. De er nyttige i selvforsvar, fordi de hurtigt kan gøre en angriber hjælpeløs uden at tiltrække stor opmærksomhed fra tilhængere. Selvom de ikke er nemme at bruge, når angriberen betyder at skade eller dræbe forsvareren, er de meget effektive til at afskrække uønskede seksuelle fremskridt.

Overtale en angriber til at løsne sit greb på armen ved at tage fat på hans håndled. Placer fingrene i sporet, hvor blodkarrene passerer under håndledets underside og tommelfingeren på toppen af ​​håndleddet som om at dække tiden på uret. Klem hårdt for at komprimere blodkarrene og nerverne i håndleddet, hvilket forårsager smerte.

Tving din angriber til at fjerne armen fra din arm ved at trykke på hans ulnar nerve. Dette er placeret lige under hans albue langs benet. Tag din angriberens arm og brug tommelfingeren til at trykke sin nerve mod benet.

Fjern en angribers hånd fra din skulder eller talje ved at placere hånden over hans, og tvinge en af ​​sine fingre til at bøje, som om han forsøger at forlade sit eget fingeraftryk i sin håndflade. Hold trykket på fingeren, mens du fjerner hånden, og tryk derefter på, mens du tvinge ham væk fra dig.

Hold din angriber fra at tvinge et kys på dig ved at placere hånden på hans ansigt og trykke dine fingre ind i mellemrummet mellem ryggen på hans øre og leddet af hans kæbe. Han bliver tvunget til at flytte hovedet væk fra din hånd.

Få din angriber hånd ud af knæ eller bagside ved at placere din hånd på ham og derefter pakke fingrene omkring en af ​​sine fingre. Træk fingeren op som om han forsøger at snappe den af; han vil rykke sin hånd væk for at undgå en brudt finger.

Del:
Kommentarer