SĂĄdan bruges Total Gym Pro

SĂĄdan bruges Total Gym Pro

Total Gym Pro er en forældet træningsmaskine fremstillet af Engineering Fitness International og blev tidligere markedsført af Fitness Quest. Da det kun er tilgængeligt som en brugt vare, er instruktionsmanualerne for udstyret svært at komme med. Ligesom de fleste af de andre Total Gym-produkter, der er oprettet af Engineering Fitness International, ser Total Gym Pro ud som en bænk på en skråning med remskiver. Det styrker musklerne ved at bruge forbrugernes kropsvægt til at skabe modstand. Mens producenten løbende forbedrer sig på denne udstyrsserie, har de udgivet en online liste over øvelser, der gælder for alle Gym-maskiner.

Styrke brystet. Sæt bænken på en lav hældning, tre peger op fra jorden. Gør "crossover chest fly" ved at gribe rullerne og glide ned ad skråningen på bænken med dine arme bag dig. Mens du glider tilbage, krydser du armene over brystet. En "tilbagegangsbrystpresse" kan udføres uden at glide på bænken. Tag fat i remskiverne og bøj dine albuer væk fra kroppen. Forlæng dine arme og gentag.

Bygg dine kernebuksemuskler. Gør en "abdominal crunch." Sæt bænken på en moderat hældning, fire peger op fra jorden. Flad ryggen på bænken. Lås hænderne bag hovedet og plant fødderne fast på bundpladen. Bøj i taljen og løft indtil dine knæ bøjer. Total Gym Pros bænk glider med dine bevægelser. Du kan også arbejde i mavemusklerne med den "tilbøjelige jackkniv" -bevægelse. Planter dine hænder fladt på jorden foran bundpladen. Sæt dine knæ på bænken. Bøj dit hoved ned og skub knæene ind i brystet og gentag.

Stram dine biceps. Gør den "liggende biceps krølle." Sæt bænken på en lav hældning, tre peger op fra jorden. Tag fat i remskiverne med begge hænder. Læg med forsiden opad og nedad på bænken med knæbøjninger. Fleksibel og udvide overarmene fra albuerne. Følg dette med "prædikerkrøllen". Sidde baglæns på bænken mod rullerne. Udvid bænkens nakkestøtte opad for at møde brystet. Skub op for at tage fat på trisserne. Rør dine albuer på nakkestøtten og bøj og udstræk dine overarme fra albuen.

Del:
Kommentarer