Sådan bruges tør is til at fjerne hudcancer og vorter

Sådan bruges tør is til at fjerne hudcancer og vorter

Frysning af kold terapi (kaldet cryoterapi) har længe været brugt som en måde at fjerne hudkræft og vorter. Processen er relativt smertefri og kan gøres i en ambulant indstilling, som lader patienten forlade lige efter proceduren. Brug tøris til at fjerne hudkræft og vorter fra din hud derhjemme kan være en effektiv metode, men det er ikke noget, der skal gøres tilfældigt. Det vil kræve tålmodighed og en stabil hånd for at blive gjort korrekt.

Sæt en avis ned på en arbejdsflade. Sæt arbejdshandskene på.

Sæt et stykke tøris i en avis og læg det ned på arbejdsfladen. Slå tørisen med en hammer, indtil stykkerne inde i avisen er meget små.

Udsæt den del af huden, der har hudkræft eller vorte på det. Åben avisen og tag en meget lille tøris ved hjælp af din arbejdshandske.

Placer appendage med hudkræft eller vrat ned på arbejdsfladen. Hvis det er i et vanskeligt område, skal du måske ligge på overfladen og have en hjælper anvende tøris.

Kig på armbåndsurens brugte hånd, da du forsigtigt påfører tørisens tip på hudkræft eller vorte. Gør det i højst 30 sekunder. Hvis dit ur ikke har en anden hånd, vil enhver timer, der tæller et sekund intervaller, fungere.

Flekser den kropsdel, som du har påført tørisen til, indtil kræften eller vådene falder af.

Kassér tøris og kast avisen væk. Tør is kan vaskes ned i vasken eller venstre for at smelte, men lad det ikke stå uden tilsyn, hvor andre kan røre ved det.

Gentag processen med at påføre tøris på huden kræft eller vorte en uge senere, hvis noget af det stadig er synligt på huden.

Tips

Vortefjernelse tør is kan købes fra en lokal isbutik og er mindre smertefuld at bruge end almindelig tøris. Det er ikke så stærkt som almindelig tøris og kan kræve yderligere applikationer for at udføre opgaven med at fjerne hudkræft eller vorte.

Advarsler

Se en læge, hvis du tror, ​​at der er en chance for, at den hudfejl, du har behandlet, kunne være ondartet.

Del:
Kommentarer