SĂĄdan bruges sneblade

SĂĄdan bruges sneblade

Mens Snowblades faktisk er navnet på en populær skiskort, der blev introduceret af Salomon i 1998, refererer mange nye og erfarne skiholdere til sporten som sneskovl eller skøjteløb. Sporten selv har eksisteret siden 1960'erne. Sneblade er meget kortere og bredere end ski, og begge ender er normalt afrundede. De bruges ofte uden poler i en metode, der er som om rulleskøjter. De er perfekte til alt fra sne blading i dybt pulver til at gøre ekstreme tricks.

Gøre sig klar

Vælg sneskovl, der er den rigtige længde og bredde for din krop og foretrukne skidblæsningsstil. Langere sneskovl er mere stabile, når de går hurtigt. De er bedst til udskæring. Kortere sneskovl er lettere at gøre dem gode til tricks.

Vælg skistøvler, der er stive i siderne. Regelfulde ski støvler og hårde skal snowboard støvler vil acceptere sneribånd bindinger. Snow blade bindinger vil ikke passe soft shell snowboard støvler.

Monter bindingerne, hvis de ikke er forudinstalleret. Kontroller, om dine bindinger frigiver eller ikke - frigørbare bindinger har en håndtag. De fleste forudinstallerede bindinger er ikke-frigivne, men nogle high-end ski knive kommer med frigørbare bindinger.

Sæt snøbladene på ved at snappe støvlerne ind i bindingen. Sørg for, at tæerne ikke rører på forsiden af ​​dine støvler for at få det godt.

Sneskovl

Stå på dine sneskov om skulderbredde fra hinanden. Skub med en fod, mens du glider den anden fremad, som om du var rulleskøjter. Nogle mennesker bruger poler til balance, men de er virkelig beregnet til lange ski.

Flyt dine ben frem og tilbage i en sakslignende bevægelse for at fremdrive dig selv fremad. Hold op ad bakkebladet omkring en halv baglængde foran det andet blad for at opretholde stabiliteten.

Bøj fremad i taljen med dine knæ bøjede og dine ankler bøjede, når du går ned ad bakke. Brug dine arme og hænder til at opretholde balancen.

Skub din indvendige fod om en fod foran din anden fod, nĂĄr du drejer. Drej hurtigt til siden med begge knive for at stoppe.

Del:
Kommentarer