Sådan bruges Shimano Sora

Sådan bruges Shimano Sora

Fremstillet af Shimano, Sora-samlingen af ​​cykelkomponenter omfatter et par integrerede gearskiftere. Disse skiftere er ansvarlige for både bremse- og gearskiftfunktioner. Monteret på styret styrer venstre skifter frontbremsen og forgearene, mens højre sideskifter betjener bagbremsen og baghjulene. Gears skiftes for at tilpasse pedal modstand. Et lavere gear reducerer både pedalmotstanden og mængden af ​​tilbagelagt afstand pr. Pedalrotation. Et højere gear øges begge dele.

Baggear Shifter

Brug indeks og midterfingre på højre hånd for at skubbe højre bremsearm ind mod cyklen. Bremsearmen er den lange håndtag foran på shifteren. Ved at skubbe bremsearmen ind får kæden til at skifte til et bageste baghjul.

Brug din højre tommelfinger til at trykke på knappen på indersiden af ​​shifteren nedad. Denne knap får kæden til at skifte til et højere baghjul.

Træk højre bremsearm ind mod dig for at betjene bagbremsen.

Front Gear Shifter

Brug indeks og midterfingre på din venstre hånd til at skubbe venstre bremsearm ind mod cyklen. Kæden vil skifte til et højere forgear.

Brug din venstre tommelfinger til at trykke på knappen på indersiden af ​​venstre shifter ned. Kæden vil skifte til et nedre forhjul.

Klem den venstre bremsehåndtag for at betjene frontbremsen.

Del:
Kommentarer